Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'den Kostüm Eleştirilerine Tepki

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Kostüm Eleştirilerine Tepki

Giydiği beyaz elbise çok beğenilen ancak içine iç çamaşırı giymediği belirtilen sunucu Seren Serengil, “Neden iç çamaşırı giymedin?” şeklindeki sorulara üstü kapalı yanıt verdi. Seren Serengil’den kostüm eleştirilerine tepki.

Seren Serengil: “Arabesk Kıro Kadınlara Yakışıyor”

Bomba açıklamalarına devam eden Seren Serengil, “Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor” ifadeleri şok etti. Ünlü yorumcunun bu yorumla kimi hedef aldığı ise düşündürdü. Şarkıcı Gülşen, filmde şarkıcı Bergen’ in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ isimli eserini söylemişti.

Bergen kimdir?

Seren Serengil’den Kostüm Eleştirilerine Tepki

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki günlerde İstanbul’da sahneye çıktı. Beyaz bir sahne kıyafeti tercih eden Serengil’in iç çamaşırı giymemesi ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Önceki gün Gülşen’in de aynı tarz bir elbise seçmesi üzerine Serengil’den “Neden iç çamaşırı giymedin, Gülşen’i eleştiriyordun” sorularına üstü kapalı bir yanıt geldi.

Seyhan Soylu ‘dan Seren Serengil’ e Yaylım Ateşi ” Savaşa Hazır Ol “…

“Cahiller Bilmez”

Gülşen’in kıyafetini yorumlayan Serengil “Elbiseyi çok beğendim. Zaten sahne elbisesinin içine bilmeyen birçok cahil var onu da söyleyeyim; sahne elbise ve gece elbisesinin altına iç çamaşırı giyilmez. İz yapar, çirkin durur. Dünyada da giyilmez. Neden iç çamaşırı giymiyor demiyorum” dedi.

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler