Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Verdiği Cevapla Ti'ye Alındı!

İlgili Postlar

Seren Serengil Verdiği Cevapla Ti’ye Alındı!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla photoshoplu fotograflarıyla,  capslere konu olan Seren Serengil’in son gönderisinde, bir takipçiye verdiği cevap takipçileri tarafından tiye alındı. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen’in Fotoğrafına Seren Serengil Yorumu Gecikmedi!

Sosyal medyayı çok sık kullanan Seren Serengil, günlük gönderi paylaşımlarını en çok paylaşan ünlüler arasında geliyor. Eşi Yaşar İpek’i ve köpeği Noynoy’un her halini takipçileriyle paylaşan Seren Serengil, kendi fotoğraflarında photoshop kullandığı iddialarına çoğunlukla hedef oluyor.

Son Paylaşımındaki Yorumu ile Sosyal Medyayı Salladı!

Ancak Serengil’in son paylaşımında photoshop değil yorumu sosyal medyayı salladı. Bir takipçinin “photoshoplu” yorumuna cevap veren Serengil, yaptığı kelime hatalarıyla hayranlarını kırdı geçirdi. İşte Seren Serengil’in alay konusu olan  yorumu ve paylaşımı;

Seren Serengil Son Paylaşımı

Seren Serengil Yorumu

“Ya nasıl kıskanıyorlar hasta oluyorlar o yüzden ne doto koydam videosunuda koyuyorum bunlar bnm zavallı düşmanlarım varosh mode onların heryerleri photoshop olsa yine bnm kadar güzel olamaazlar hepsi annem gibi duruyor valla ” yorumu hayranlarını kırdı geçirdi.

Seren Serengil Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler