Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç'ın burs verdiği genç açıklama yaptı: Sevgilim kıskandı!

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği genç açıklama yaptı: Sevgilim kıskandı!

Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği genç açıklama yaptı: Sevgilim kıskandı! Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği ve son bursunu aldıktan sonra engelleyen genç açıklama yaptı. “Sevgilim görüp, kıskanıp, engellemiş.” Detaylar haberimizde…

Berrak Tüzünataç’tan yürek hoplatan bikinili poz!

Berrak Tüzünataç’ı engelleyen genç öğrenciden açıklama

Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından burs verdiği genç öğrencinin son bursunu aldıktan sonra kendisini engellediğini duyuran Berrak Tüzünataç, herkesi şaşkına çevirmişti. Genç öğrencinin davranışı, tepki çekmişti. Ancak, durumun aslında çok farklı olduğu ortaya çıktı.

Berrak Tüzünataç kimdir?

Sevgilim kıskanıp engellemiş

Berrak Tüzünataç’ın, son bursunu aldıktan sonra kendisini engellediğini söylediği genç öğrenci, açıklama yaptı. Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir video yayını yapan genç öğrenci, Berrak Tüzünataç’ı kendisinin değil, sevgilisinin engellediğini ifade ederek “Berrak Tüzünataç’ı ben engellemedim. Sevgilim mesajları görerek engellemiş. Aramızdaki mesajlaşmalar sadece bursla alakalıydı ama sevgilim kıskanmış. Tüzünataç’tan özür dilerim.” şeklinde konuştu.

Hayatın bana öğrettiklerini sindirdikten sonra çok şükran duyacağım

Berrak Tüzünataç, burs verdiği gencin kendisini engellediğini görünce yaşadığı şaşkınlığı sosyal medya hesabından şu şekilde anlatmıştı: Bir seneden fazladır eğitimi için burs verdiğim kisi, son bursunu alıp beni bloklamış (engellemiş). Gerçekten bu aralar insanlar ve kendi hakkımda hayatın bana öğrettiklerini sindirdikten sonra çok şükran duyacağım. Umarım.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünatç, uzun zamandır kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler