Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'in Fotoğrafına Seren Serengil Yorumu Gecikmedi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in Fotoğrafına Seren Serengil Yorumu Gecikmedi!

Gülben Ergen ve şimdiki sevgilisi Burak Törer’in araçlarında,dondurma yedikleri fotoğrafa ezeli rakibi Seren Serengilden yorum geldi. Detaylar Haberimizde..

Gülben Ergen Sevgilisinin Evini Bastı!

” Biz küs değiliz”

Geçtiğimiz yıl Erhan Çelik ile olaylı şekilde boşanan Gülben Ergen, son aylarda Burak Törer ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü şarkıcı, aradığı mutluluğu sonunda bulmuştu. Son zamanlarda kulislerde ikilinin küstüğü dedikodusu dolaşırken, birden Gülben Ergen ve sevgilisi Burak Törer’den dondurmalı paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Aralarının bozuk olduğu konuşulan ikili yaptıkları paylaşımla, aynı zamanda” Biz küs değiliz” mesajı iletmiş oldular.

Gülben Ergen Kimdir?

Şaşırtan Yorum Geldi!

Fotoğrafın çeşitli sosyal paylaşımlarda gezinmesinin hemen ardından, Gülben Ergen’in kavgalı olduğu ve Ergen’in davası yüzünden 3 gün de cezaevinde yatan Seren Serengil’den şaşırtıcak derecede bir yorum geldi.

 

Gülben Ergene Seren Serengil Yorumu

Seren Serengil, Gülben Ergern’in Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımın altına “Bir insanın bitişinin final fotoğrafı. Ahahahaha” diye göndermede bulundu. Bakalım bu yorumdan sonra Gülben Ergen, Seren Serengil’e cevap verecekmi ? Tepkisi merak konusu oldu!.

Seren Serengil kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler