Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Takipçilerine Dobra Dobra...

İlgili Postlar

Seren Serengil Takipçilerine Dobra Dobra…

Ünlü sunucu Seren Serengil’ in, takipçilerini korku sardı.  ‘Dumping Sendromu’ adındaki rahatsızlığıyla mücadele veren ve devamlı kilo kaybeden Seren Serengil, takipçilerinin yönelttiği sorularını da cevapladı. Çarpıcı cevaplar Haberimizde…

Seren Serengil Sözünü Tutmadı

Seren Serengil Takipçilerine Dobra Dobra…

Kısa bir dönemdir ‘Dumping Sendromu’ hastalığı ile kıran kırana mücadele ederek devamlı kilo kaybına uğrayan ünlü sunucu Seren Serengil’in son hali sevenlerini korkuttu. Şu sıralar Fethiye’ de tatil yapan Seren Serengil’in bir deri bir kemik olduğu fotoğraflar olay oldu.

Seren Serengil’den Sevenlerini Üzen Açıklama

“Çok Sorumluluğum Var ki Nasıl Bırakayım”

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan başarılı sanatçı, takipçilerinin sorularını cevapladı. Bir hayranı, “Çok zayıflamışsın, iyi değil. Dinlenmeniz lazım sizin bırakın işi gücü sağlığınız gittikten sonra ne yapacaksınız” yorumuna Serengil, “Nasıl bırakayım o kadar çok sorumluluğum var ki nasıl bırakayım” karşılığını verdi.

“Size Yasak Yok mu?”

Bir hayranının ona, “Size yasak yok mu?” şeklinde yönelttiği soruya Seren Serengil, “Doktorum İzmir ‘de arabayla uğradım. Aylık kontrolüm oldu sonra tekneme geldim. Rezervasyon geçen haftadan yapıldı. Parası ödendi… Sağlığımdan ötürü raporum var” cevabını verdi. “Bu kadar zayıf olmak hiçbir kadına yakışmaz” yorumuna Serengil, “Elimde değil 4 kilo yağ kalmış ve bu çok tehlikeli yiyorum da ama zayıflıyorum. Allah yardım etsin yapacak bir şeyim yok. Bir yandan çalışmak zorundayım. koşturuyorum dinleniyorum da… Şimdi buraya gelmesem bu tekne en az üç ay bitmez bende mecburum bayılmıyorum işte ben her şeyimin başında durmak zorundayım” dedi.

Seren Serengil: “iyice Şaşırdınız”

“Fotoğraf fotoşop diye bağırıyor?” yorumuna ise Seren Serengil, “Valla iyice şaşırdınız ya ne fotoşopu yüzüm dönük bile değil 46 kiloyum artık inanamıyorsunuz belki ama her gün televizyondayım oraya bakın. Yaz sonu ameliyat olacağım” ifaseinde bulunarak şaşkınlığını gizleyemedi…

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler