Ana SayfaÜnlülerSon Dakika...İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya Nikah Masasında...

İlgili Postlar

Son Dakika…İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya Nikah Masasında…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Cumartesi geceleri Star TV’de izlenilen ‘İbo Show’ adlı kendi programında evlendiğini açıkladı. Beşinci defa dünya evine giren usta sanatçının, eşi Gülçin Karakaya, sosyal medyada kısa sürede araştırılmaya başlandı. Detaylar Haberimizde..

İbrahim Tatlıses’ten Yeni Şarkı Geliyor

Son Dakika…İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya Nikah Masasında…

İbrahim Tatlıses’in İbo Show daki bu hafta konuklar Simge Sağın, Murat Dalkılıç, Ebru Yaşar ve Ersay Üner idi. Dün geceki programda usta sanatçı, kendisiyle ilgili bir sürprize daha imza atıp beşinci defa daha evlendiğini itiraf etti.

Kalben; İbrahim Tatlıses İçin İlk Kez Konuştu…

“Mutluyum, Ben Evliyim Kardeşim”

26 yaşlarındaki Gülçin Karakaya ile 69 yaşına basan İbrahim Tatlıses’in ortalama iki  ilişkisi olduğu öğrenilmişti.Hatta İbrahim Tatlıses’i, Gülçin Karakaya ile eski eşi Ayşegül Yıldız’ın tanıştırdığı öğrenildi.

Usta sanatçı, kendisinden tam 43 yaş küçük olan sevgilisi Gülçin Karakaya ile dünya evine girdiğini duyurdu. Şarkıcı Ebru Yaşar’ın “Sen nikahlanmışsın” ifadesi üzerine usta şarkıcı, bugüne kadar gerçekleştirdiği  evlilikleri tek tek saydı. En son Beşinci evliliğini de yaptığını anlatan İbrahim Tatlıses, “Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim” dedi.

İbrahim Tatlıses kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler