Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, "Şov yapıyor" diyenlere ispatlı yanıt verdi!

İlgili Postlar

Seren Serengil, “Şov yapıyor” diyenlere ispatlı yanıt verdi!

Son günlerde hapse gireceği haberleri ile gündemden bir an olsun düşmeyen Seren Serengil, “Şov yapıyor” diyenlere dökülen saç diplerini göstererek ispatlı yanıt verdi. Serengil, son günlerde yaşadıklarından dolayı saçlarının bile döküldüğünü ifade etti. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil “Şov yapıyor” diyenlere yanıt verdi

Gülben ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesi ile üç gün hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, “Şov yapıyor” diyenlere canlı yayında ispatlı olarak yanıt verdi.

Bir hapse girdi, bir hapse girecek derken son günlerde magazin gündeminin odağında olan Seren Serengil, yaşadıkları için “Şov yapıyor” eleştirilerine maruz kaldı. Bu eleştiriye çok bozulan Serengil, yorumculuk yaptığı Duymayan Kalmasın isimli magazin programının canlı yayınında iddialara yanıt verdi.

Seren Serengil saç diplerini gösterdi

“Şov” yaptığı şeklinde eleştirilen Seren Serengil, önceki gün Seda Sayan’ın programında “Şov yapıyor” sözlerini duyunca neye uğradığını şaşırdı ve canlı yayında saç diplerini göstererek son günlerde yaşadığı üzüntü ve stresten dolayı saçlarının döküldüğünü ifade etti.

İşte Seren Serengil’in o anı…

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler