Ana SayfaDedikoduSeren Serengil sevgilisinden ayrıldı! Ayrılık nedeni aldatma mı? İşte yanıtı...

İlgili Postlar

Seren Serengil sevgilisinden ayrıldı! Ayrılık nedeni aldatma mı? İşte yanıtı…

Uzun süredir Özay Bakır ile aşk yaşayan Seren Serengil, ilişkisini noktalama kararı aldı. Kararını sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Serengil, açıklaması ile akıllara aldatma olabileceğini getirdi. İşte Seren Serengil’in kafa karıştıran ayrılık açıklaması…

Herşey güzeldi derken…

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, uzun süredir Özay Bakır ile aşk yaşıyordu. Hatta çiftin, birlikte yaşadıkları ve bebek sahibi olmak için tedavi oldukları iddia ediliyordu. Mutlu bir ilişki yaşadıkları gözlenen çiftten Seren Serengil, sürpriz bir hamle yaptı.

Seren Serengil sevgilisinden neden ayrıldı?

Seren Serengil, Özay Bakır ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

İşte Seren Serengil’in ayrılık açıklaması:

Kulağıma gelen birtakım söylentiler yüzünden, aslı astarı olup olmadığını araştırma gereği dahi hissetmediğim buna mahal veren erkek arkadaşım Özay Bakır ile yolları ayırma kararı aldım.

Seren Serengil’in Instagram üzerinden yaptığı bu açıklama, ayrılığın perde arkasında aldatmanın yattığının sinyalini verdi. Serengil’in bu açıklamasını okuyanlar, ayrılığın nedeninin aldatma olduğunu düşünmeye başladı. Şimdi gözler Seren Serengil’den gelmesi beklenen detaylı açıklamaya çevrildi.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler