Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli derin yırtmacıyla yürek hoplattı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli derin yırtmacıyla yürek hoplattı!

Güzelliği ile sık sık magazin dünyasında haber olmayı başaran ünlü sunucu ve oyuncu Defe Samyeli, son olarak derin yırtmaçlı elbisesi ile gündeme geldi. Samyeli’nin kusursuz fiziğini gözler önüne seren cesur kıyafeti, ilk sahne performansında kendisini dinlemeye gelenlerin gözlerinin bayram etmesini sağladı. İşte Samyeli’nin o görüntüsü ve konunun detayları…

Defne Samyeli ilk kez sahnede

Eski haber spikeri ve oyuncu Defne Samyeli, sık sık olduğu gibi yine güzelliği ve göz alıcı fiziği ile gündeme geldi. Uzun süredir Ajda Pekkan’dan ders alan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli, ilk sahne performansını önceki gece sergiledi.

Defne Samyeli’nin yırtmacı göz doldurdu

Beşiktaş’ta bir mekanda ilk kez sahne alan Defne Samyeli, performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri mest ederken, giydiği sahne kıyafeti ile de göz doldurdu. Derin yırtmaçlı ve kendisinden beklenen tarzda cesur bir elbise giyen Samyeli, derin yırtmacı ile göz doldurdu.

Tam not aldı

Defne Samyeli, büyüleyici güzelliğinin yanı sıra, başarılı sahne performansı ile de dinleyicilerden tam not alırken, alkışlar ile ödüllendirildi.

Defne Samyeli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler