Ana SayfaDedikoduDeniz Seki rüküşlüğüyle gözleri kanattı!

İlgili Postlar

Deniz Seki rüküşlüğüyle gözleri kanattı!

Bir alışveriş merkezinde gezinirken görüntülenen Deniz Seki, rüküşlükte sınır tanımadı. Mini bir elbise giyen Seki, elbisesinin altına giydiği çorapla adeta göz kanattı. İşte Deniz Seki’nin ağlatan rüküş kombini…

Deniz Seki’nin rüküşlüğü

Önceki gün bir alışveriş merkezinde mağaza gezerken habercilerin objektifine yakalanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, yaptığı kombin ile rüküşlük sınırlarını zorladı. Kilo aldığı dikkat çeken Deniz Seki, büyük desenleri olan mini bir elbise giyerken, üzerine kırmızı, siyah ve mavi renklerinden oluşan ekose desenli bir kaban giymişti.

Bu hali ile bile oldukça karmaşık bir kombin yapan Deniz Seki, mini elbisesinin altına halk arasında “babaanne çorabı” olarak da anılan çoraplardan giymişti. Çizmelerinin üzerinden görünen bu çoraplar, Deniz Seki’yi göz kanatan bir kombinin içine sürüklemişti.

Deniz Seki’yi bu rüküşlükten boynuna taktığı gri renk fuları ve mavi güneş gözlükleri bile kurtaramadı. Ünlü şarkıcı, bu hali ile şimdiye kadar hiç olmadığı rüküş şekilde objektiflere yansıdı. Deniz Seki, dikkat çeken çorapları ile hafızalardan uzun süre silinmeyecek gibi.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler