Ana SayfaDedikoduHadise'nin yeni sevgilisinin başka bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Hadise’nin yeni sevgilisinin başka bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Hadise’ye büyük şok! Müzmin bekar Hadise’nin yeni aşkı Fransız manken Aurrelien Muller’ın zaten bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Bu haber, Hadise’yi hayal kırıklığına uğratacak cinsten. Detaylar haberimizde…

Yeni sevgili hakkında bomba iddia

Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu yakalayamayan güzel şarkıcı Hadise, son zamanlarda klibinde oynattığı Fransız manken Aurrelien Muller ile aşk yaşadığı yönünde haberler ile gündemdeydi. Hadise’nin mutlu olmasını isteyen hayranları bu haberle birlikte sevinmişken, kötü bir iddia ortaya atıldı.

Hadise, hayal kırıklığı yaşayacak

Duymayan Kalmasın isimli magazin programının haberine göre; ünlü şarkıcı Hadise’nin aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Fransız manken Aurrelien Muller’ın zaten bir sevgilisi varmış.

Hadise aşkta yine kaybetti

İsmi sık sık aşk dedikodularında anılsa bile, uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşarken görülemeyen güzeller güzeli şarkıcı Hadise, iddialar doğru çıkarsa aşk hayatında yine mutluluğu yakalayamadı denilmeye başlanacak.

Abladan da onay çıkmıştı

Halbuki, Hadise’nin ablası kardeşinin Fransız manken Aurrelien Muller ile aşk yaşamasını onaylamıştı. Şimdi gözler Hadise’ye çevrildi.

İşte Aurellien Muller’ın sevgilisi…

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler