Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil cezaevinden çıktı!

İlgili Postlar

Seren Serengil cezaevinden çıktı!

Gülben Ergen’in aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesi ile üç gün hapis cezası alan Seren Serengil, üç günlük cezasını tamamladı. Cezaevinden çıkan Serengil, soluğu yorumcusu olduğu Duymayan Kalmasın programında aldı. Seren Serengil, üç günde yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil tahliye oldu

Seren Serengil, polemik yaşadığı Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı gerekçesi ile üç gün zorlama hapis cezası almıştı. Cezaevine bir girdi bir girecek derken, süreci şova dönüştürdüğü eleştirilerine maruz kalan Seren Serengil, 2 Şubat’ta girdiği Bakırköy Kadın Tutukevi’den bugün tahliye oldu.

Sizi çok özledim

Ünlü şarkıcı ve sunucu, tahliye olduğu sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hiçbir açıklama yapmadan sevgilisi Yaşar İpek ile birlikte cezaevinden ayrılırken, yorumculuk yaptığı Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli programa yetişti. Araçta fotoğraf çekilen Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına “Allah’ım bir sağlık bilirdim bir de özgürlüğü öğrendim. Bu ikisinden kimseyi yoksun bırakma. Sizi de çok özledim. Programa yetişmeye çalışıyorum inşallah yetişirim.” notunu yazdı.

Seren Serengil cezaevinde neler yaşadı?

Canlı yayında, cezaevinde üç gün boyunca yaşadıklarını anlatan Seren Serengil, “Zorlu bir süreçti. İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki… O üç gün bana üç yıl gibi geldi. Müebbet yatan kişilerle aynı yerdeydim. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kişi bile bu kararın yanında olmadı. Büyük bir oyunun içerisinde bulundum. Cezaevine girmenin neresi şov olabilir. Yaşar iyi ki yanımdaydı… Onun bana varlığını göstermesi, adam gibi bir insanmış… Bu bir deneyim. İnsan Hakları Mahkemesi’ne götüreceğim bu durumu. Deliller üzerine konuştuk. Ben iftira atmadım, hakaret etmedim. 72 saatte 4 saat uyudum. Tek kişili odada kaldım. ‘Çatal, bıçak içeride serbest birisi gelir ünlü olmak için bir şey yapabilir’ dediler. Güvenlik nedeniyle tek kişilik hücrede kalmamı istediler. Cezaevinde 2 kez revire kaldırıldım. Bunun neresi şov olabilir.” diye konuştu.

Programı terk etti

Seren Serengil, yaşadıklarını anlattığı programda başka bir konu hakkında konuşulunca sinirlendi ve bir anda stüdyoyu terk etti. Serengil’in bu davranışı, programın diğer sunucusu Cengiz Semercioğlu ve konuk Nilgün Belgün’ü şoke etti. Serengil, kısa bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geri döndü ve programa devam etti.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler