Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan Yüzleri Güldüren Paylaşım

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Yüzleri Güldüren Paylaşım

Özel hayatı ve kariyerinde iniş çıkışlı günler geçiren Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Serdar Ortaç’tan yüzleri güldüren paylaşım geldi. İşte ünlü sanatçının o paylaşımı;

Banka Borcumu 8 Ay Erteledi

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde son aldığı krediyi ödeyemediğini belirtip devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini şu sözlerle açıklamıştı; “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi.”

Caroline Yılmaz: “Serdar Ortaç Benim İçin Bir Projeydi”

“Seçil’in Hazır Olduğu Gün Tabii ki Evlenmek İsterim”

Hayranları tarafından canlı yayında evlenme teklifi etmesi istenen Serdar Ortaç‘’Bence zamanı değil çünkü onun da hazır olduğu günü ben hissederim. Seçil’in hazır olduğu gün tabii ki evlenmek isterim ama özel olmalı bu durum.’’ şeklinde cevap verdi. Yeni projelerinden de bahseden Seçil Gür, ‘’Ya yaşarken başaracağım ya da öldükten sonra efsane olacağım, buna inanıyorum. Çünkü üretiyorum. 8 adet single parçam var. İçlerinde Serdar’la yapacağımız düetler de var. Şarkıların aranjelerini de Serdar yapacak.’’ dedi. Ayrıca arabesk yapmayı düşündüğünü de belirtti.

Serdar Ortaç’tan Yüzleri Güldüren Paylaşım

rt

Koronavirüs nedeniyle günlerinin çoğunu evinde geçiren ünlü şarkıcı, kendisini Aquaman film karakterinin görseline photoshop’ladı. Ortaç, ortaya komik görsellerin çıktığı o anları, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı. Renkli paylaşımına kısa süre içinde beğeni yağan ünlü şarkıcıya, “Aguaserdar”, “Çok güzel fotoğraf tam albüm kapağı olur, albüm çıkarsana”, “Serdar Ortaç bu ülkeye lütuftur” şeklinde yorumlar geldi.

Serdar Ortaç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler