Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'tan Kürtaj İtirafı!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Kürtaj İtirafı!

Pandemi kurallarının esnetilmesiyle birlikte sahnelere dönen hatta borçlarını da ödeyen Serdar Ortaç’tan kürtaj itirafı geldi. Meğer ünlü şarkıcı kaç kez baba olmanın eşiğinden dönmüş… İşte Ortaç’ın olay yaratan itirafı;

Serdar Ortaç: “Bütün Borçlarımı Ödedim, Hayata Yeniden Başlıyorum”…

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç; “2022’ye çok güzel başladım, bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti. Şükürler olsun Allah’a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım” dedi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’tan Kürtaj İtirafı!

Çocuk sahibi olmak için geciktiğini söyleyen Ortaç, muhabirlerin “Peki şimdiye kadar hiç böyle bir imkân ya da düşünceniz olmadı mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“Kaç tane olacaktı, hep Kürtaj oldular… Yazık…” Şarkıcı, “Peki bu kürtajı tercih edenler arasında ünlü isimler de var mı?” sorusunu ise “Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı, bir şey diyemiyorum” şeklinde cevapladı.

Sitem Eden Serdar Ortaç’a Chloe’den Şoke Eden Cevap…

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yöneltilen soruları ise yanıtlamak istemedi ve “Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim, lanet olsun. Yarasın… Allah nasıl yaratacaksa… 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına, o paralar nasıl yarayacaksa yarasın. Bırakın yaram kanasın” diye konuştu.

Açıklamları Tepki Çekti

Serdar Ortaç’ın bu açıklamalarına çok sert tepki geldi. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye’de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor.” ifadelerini kullandı.

İzel İle Serdar Ortaç’ dan Gazinoda Müzik Ziyafeti….

“Çocuk İsteyen Bendim”

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan “Keşke bir çocuğum olsaydı” diyor musunuz? sorusuna şu yanıtı vermişti: Keşke çocuğum olsaydı ve bunu yıllar evvel yapsaydım. Her gün bunu kendime söylüyorum. Çocukları ezelden beri çok severim. Kesin 3 ya da 5 çocuğum olurdu. Serdar’la evliliğimde hayatımız çok tempoluydu. Çocuk isteyen de sadece bendim. Ama ben de yaşlanıyorum. O zaman çocuğum olsaydı şimdi 8 yaşında olacaktı.

1 Yorum

  1. x kişi artık sen bitinin bence artık müziği bırak giti bence artıkk işi yarmamaz hall geledi saçama sapan açıklamlar yapıyorsun kafayı yedin resmen öbür tarafa yankınlaştın sen artık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler