Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan eşinin bikinisine onay

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan eşinin bikinisine onay

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Bodrum’da eşi Chloe Loughnan ile tatil yaparken Chloe’nun fazla iddialı tanga bikisi gündeme bomba gibi oturdu.

“Serdar Ortaç eşine hiç karışmıyor mu?”

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Bodrum’da eşi Chloe Loughnan ile tatil yapıyor. Tatil süreçlerinde ünlü popcunun eşi Chloe Loughnan Türkbükü’n de tanga bikisi ile objektiflere yakalandı. En son eşinin hamile olduğunun iddia edildiği haberlerle gündeme gelen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti şimdi de bikini pozlarıyla adlarından söz ettiriyorlar. Herkesin merak ettiği soru: “Serdar Ortaç eşine hiç karışmıyor mu?” oldu. Bu konuya ünlü popçu Serdar Ortaçtan yanıt gecikmedi.

Eşime “Karışmam” Diyerek Son Noktayı Koydu

Önceki gün konser vermek için İzmir’e uçan ünlü popçu Serdar Ortaç Atatürk Havalimanı’nda karısının Bodrum’da Türkbükü’n de giydiği iddialı tanga bikinisini soran gazetecilere konu hakkında açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bikinileriyle gündeme gelen eşi Chloe Loughnan hakkında gazetecilere şöyle konuştu. Ortaç: “Eşimin bikinisine karışmam.” İfadelerini kullanarak konuya son noktayı koydu.

“İstediğini giyer, ne giyeceğine karışmam.”

Bodrum’da tatil yaparken Türkbükü’n de cesur bikinisiyle gündeme gelen eşi Chloe Loughnan hakkında Serdar Ortaç açıklamalarında eşi Chloe ile bikini yüzünden kavga etmediklerinin altını çizerek: “Eşime bikini yasağı getirmedim. İstediğini giyer, ne giyeceğine karışmam. Öyle kıskançlıklar yapacak adam değilim.” İfadelerini kullandı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan objektiflere işte böyle yakalandı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler