Ana SayfaÜnlülerBurçin Orhon fazla kiloları nedeniyle ameliyat masasına yattı

İlgili Postlar

Burçin Orhon fazla kiloları nedeniyle ameliyat masasına yattı

Süheyl Uygur’un eşi eski dansçı Burçin Orhon, son zamanlarda aldığı fazla kilolardan kurtulmak için ameliyat masasına yattı. Orhon, eki haline dönmek için bıçak altına yatarak mide ameliyatı oldu. İşte detaylar…

Eskiden gözlerin aradığı başarılı bir dansçı olan ünlü tiyatrocu Süheyl Uygur’un eşi Burçin Orhon, son zamanlarda aldığı fazla kilolardan şikayetçiydi. Bir türlü fazla kilolarından kurtulamayan Orhon, sonunda popüler olan ve bir çok ünlü ismin tercih ettiği mide ameliyatı olmaya karar verdi.

Fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatan eski dansçı Burçin Orhon, ameliyat önceki eşi Süheyl Uygur ile birlikte fotoğraf çekildi. Bu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Orhon, paylaşımına “Ayakkabı bağlarken kör olacak gibi hissetmekten, gece ağrılarından, saymakla bitmeyecek olumsuzluklardan kurtulacağım. Yakında eski Burçin olacağım.” notunu ekledi.

Burçin Orhon, mide ameliyatı olma kararı vermesinde eşi Süheyl Uygur’un her zaman olduğu gibi kendisinin en büyük destekçisi olduğunu da vurguladı.

Burçin Orhon, mide ameliyatı sonrası birçok ünlü isim gibi fazla kilolarından kurtulacak ve eski görünümüne kavuşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler