Ana SayfaÜnlülerGelin Adayı Hanife Büyük Paralar Kazanıyor

İlgili Postlar

Gelin Adayı Hanife Büyük Paralar Kazanıyor

Katıldığı izdivaç programın gelen taliplerinin hiç birini beğenmeyip kendine uygun bir koca adayı bulamayan Gelin Adayı Hanife sosyal medyada kendi hesaplarından yaptığı paylaşımlarla reklam sektörüne giriş yaptı.

Zuhal Topalın programında taliplerini arayan Hanife programdaki zaman zaman sempatik zaman zaman aksi hareketleri ile programda ilgi odağı olmuştu. Bunu fırsata çevirerek internetteki takipçi sayısı arttırdı ve artık bir fenomen haline dönüştü. Görünüşe bakılırsa gelin adayımız artık cüzdanını doldurdu.

 

PEKİ NASIL PARA KAZANIYOR

Büyük markalara ait ürünlerin tanıtımlarını yapıyor. Örneğin bir kremden tutunda bir gömleğe kadar takipçi kitlesine uygun olarak reklam veren markaların ürünlerini kullanırken fotoğraflarını internette yayınlıyor. Tabiki bu paylaşımları yaparken belirli ücretler karşılığında yapıyor. Bunun sebebi de önemli bir kitleye takipçi kitlesine sahip olması. Takipçileri de bu paylaşımlara ilgi duyuyor ve ürünler hakkında yorumlar yapıyor ve satın alıyor olacak ki reklamların ardı arkası kesilmiyor

İşte Gelin Adayı Hanife’nin paylaşımları;

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler