Ana SayfaÜnlülerSere Serpe Güneşlenen Adriana Lima Magazinin Tek Gündemi

İlgili Postlar

Sere Serpe Güneşlenen Adriana Lima Magazinin Tek Gündemi

Metin Hara ile ilişkiye başladıktan sonra Türkiye’de magazinin yakın markaj altına aldığı Adriana Lima, gündemden düşmüyor. Özellikle Türkiye’den bir isim ile aşk yaşamaya başlaması ve bu ismin çok gündemde yer almayan ve popüler olmayan Metin Hara olması, uzun zamandan beri Türkiye’de Adriana Lima ile Metin Hara ilişkinin tartışılmasına yol açmıştı. Yeni sevgilisiyle birlikte Bodrum’da aşk yaşayan Adriana Lima, Bodrum sahillerindeki görüntüsüyle tüm görenleri büyülüyor. Magazinlerin yakından takip ettiği ve her anını karelediği Adriana Lima’nın son olarak plajda sere serpe güneşlenmesi, magazin manşetlerinin Adriana Lima ile süslenmesini sağladı.

Rahat Tavırları Dikkat Çekti

Çimenlerin üzerine oldukça cömert bikinisi ile yatarak güneşlenen Adriana Lima, rahat tavırları ile dikkat çekti. Tek başına yeşil bir bikinisi ile görüntülenen Adriana Lima¸ fiziği ve güzelliğiyle sosyal medyada da konuşuldu.

Dünya Güzeli 36 Yaşında Olmasına Rağmen İmrendiriyor

Kadınların da yakın markaja aldığı isim olan ünlü model, 36 yaşında olmasına rağmen hem fiziği hem de güzelliği ile herkesi imrendiriyor. Güneşlenirken cep telefonuyla ilgilenen model, sonrasında sevgili Metin Hara’nın yanına giderek onunla zaman geçirdi.

Açıklama Yapmayı Tercih Etmiyor

Türkiye’ye geldikten sonra bir anda magazin dünyasının gündeminde yer alan Lima, aşkıyla ilgili çok fazla konuşmayı tercih etmiyor. Son olarak yaptığı açıklamada “Ben 35 yıl Metin’i beklemişim. El ele tutuşup yeni hayatımızı yaşayacağız” diyen model, yaptığı bu açıklama sonrasında herhangi bir demeç vermedi ve sessiz kalmayı tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler