Ana SayfaÜnlülerAhmet Hakan Metin Hara'yı Ağır Eleştirdi: Erkeğin Kezbanıymışsın!

İlgili Postlar

Ahmet Hakan Metin Hara’yı Ağır Eleştirdi: Erkeğin Kezbanıymışsın!

Türkiye’de Adriana Lima ile olan ilişkisi ortaya çıktıktan sonra gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Metin Hara’ya ağır bir eleştiri geldi. Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisini değerlendiren popüler köşe yazarı Ahmet Hakan, “Erkeğin kezbanıymışsın” dediği Metin Hara’yı hareketleri ve sözleri nedeniyle eleştirdi.

Eski Sevgili Açıklamaları Tepki Çekti

Geçtiğimiz günlerde Ayşe Arman ile özel bir röportaj gerçekleştiren Metin Hara’nın bu sözlerine değinen Ahmet Hakan, özellikle röportajı okuduktan sonra Metin Hara’ya karşı büyük bir sinir duymaya başladığını ifade etti. Röportaj okuyana kadar yazar için olumlu şeyler düşündüğünü söyleyen Ahmet Hakan, yazar için “Eski sevgililerinden eski otomobillerinden söz eder gibi ediyor.” Dedi.

Ahmet Hakan, Metin Hara’nın röportajda yaptığı “ben sevgililer destanı yazmış bir adamım… Adriana Lima’yı kapmama şaşırma öyle…” açıklamalarına dikkat çekerken, eleştirilerini de bir bir sıraladı. “Hay Allah müstahakını versin be Metin Hara! Yahu sen… Tam bir apaçi, tam bir barzo, tam bir zonta, tam bir paçoz, tam bir erkek Kezban’ıymışsın be!” diyerek sözlerini bitiren köşe yazarına, sosyal medyadan da destek fazla oldu. Bu açıklamalar sonrasında popüler yazar herhangi bir açıklama yapmazken, ilişkinin önümüzdeki günlerde de Türkiye gündeminde yer alacağı net bir şekilde görüldü. Adriana Lima ile sürekli öpüştüğü görülen ve bu anları da açık bir şekilde dile getirmekten geri kalmayan yazarın, bu sözlere nasıl tepki vereceği de merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler