Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Ahmet Kaya'nın Linç Edilmesiyle İlgili Çarpıcı Açıklaması!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Ahmet Kaya’nın Linç Edilmesiyle İlgili Çarpıcı Açıklaması!

Ünlü Şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, 10 Şubat 1999’da, Magazin Gazetecileri Derneği’nin organize ettiği “Yılın En İyi 10 Müzik Yıldızı Yarışması” adlı ödül töreninde ünlü şarkıcı Ahmet Kaya’nın ülkeyi terk etmeye zorlanması ve linç edilmesiyle alakalı neler neler söyledi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız.. İşte Detaylar..

Serdar Ortaç En Büyük Pişmanlığını Anlattı..

Serdar Ortaç’ın Ahmet Kaya’nın Linç Edilmesiyle İlgili Çarpıcı Açıklaması!

Ünlü şarkıcı Ahmet Kaya, Magazin Gazetecileri Derneği’nin o geceki ödül töreninde “Kürtçe şarkı söylemek, klip çekmek istiyorum” sözlerine tepki gösteren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sahneye çıkıp Sibel Can’ın “Padişah” eserini “Bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, padişah değil/ Atatürk yolunda tüm Türkiye/ bu vatan bizim/ ellerin değil” biçimde söylemişti. Serdar Ortaç, konuk olarak katıldığı Youtube kanalı Katarsis’te o gece için pişmanlıklarını dile getirdi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç: “Allah Benim Belamı Versin O Gün Orada Olduğum İçin”

Başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, açıklamalarına şöyle devam etti; “O sahnede olmaktan pişmanım. O grubun içinde o anı yaşamaktan pişmanım. Allah benim belamı versin o gün orada olduğum için… Herkes diyor ki, ‘çatal attın’. Hiçbir şey atmadım. Orada marş oku dediler. Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından. En büyük pişmanlıklarımdan biridir rahmetlinin bu yaşadıklarına alet olmak. Allah benim belamı versin” dedi.

Ahmet Kaya O Geceden Sonra Paris’e Gitmişti!..

Serdar Ortaç, söylediği şarkının ardından 10. Yıl Marşını okuduktan sonra ise salondaki konuklar, Ahmet Kaya’yı resmen linç etti ve üzerine çatal bıçak fırlattılar. Ahmet Kaya, o geceki yaşananların sonrasında yurt dışına çıktı ve 16 Kasım 2000 sabahında geçirdiği bir kalp krizi sonucu yaşadığı Paris’te yaşama gözlerini yummuştu..

Ahmet Kaya Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler