Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ı kahreden haber! Yoğun bakımdaydı, teşhis konuldu!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ı kahreden haber! Yoğun bakımdaydı, teşhis konuldu!

Serdar Ortaç’ı kahreden haber! Yoğun bakımdaydı, teşhis konuldu! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kardeşinin yoğun bakıma alınması ile birlikte zor günler yaşamaya başlamıştı. Üzücü haber ile kahrolan Ortaç’ın kardeşine teşhis konuldu. Serdar Ortaç, yoğun bakımda tedavi olan kardeşinin hastalığının ne olduğunu açıkladı. Serdar Ortaç’ın kardeşinin hastalığı ne? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’tan Boşanma İddialarına Cevap Geldi!

Serdar Ortaç’ı kahreden haber hakkında yeni gelişme

Önceki akşam bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ortaç, sohbet sırasında bir süredir yoğun bakımda tedavi olan kardeşinin sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda da bulundu. Serdar Ortaç, kardeşinin sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “2018’in ilk yarısı iyiydi, ikinci yarıda bir sürü sağlık problemi oldu. Önce karım kaza yaptı, sonra kardeşim yoğun bakıma alındı. Virüsü buldular. H1N1’miş (domuz gribi) kardeşim. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’tan boşanma açıklaması

Sık sık gündeme gelen eşi Chloe Loughnan ile boşanacakları yönündeki haberler hakkında da açıklama yapan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Chloe ile her gün konuşuyoruz. Ayrılmıyoruz, ayrılık yok. Kötü bir şey yok. Boşanmıyoruz. Boşanalım diye uğraşanlar öyle yapıyor. Türk gelenekleri diyelim…” diye konuştu.

Chloe Loughnan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler