Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'den Kötü Haber!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Kötü Haber!

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz Ekim ayında evinde düşerek yaralanmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış ama beklenmeyen bir olay 16 yıl gibi uzun bir süre mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı tekrar nüksetmiş ve uyutulmuştu. Uzun süre yoğum bakımda kalan Mehmet Ali Erbil ile ilgili sevindirici haber gelmiş yoğun bakımdan çıkmıştı. Fakat ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den üzücü haber geldi! İşte Detaylar…

Mehmet Ali Erbil’in kızı dua istedi

Mehmet Ali Erbil’in kardeşi Yeşim Erbil, o iddiaları doğruladı…

Mehmet Ali Erbil’in kardeşi Yeşim Erbil,  5 gündür yoğun bakımda yattığı iddialarını doğrulayarak açıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Erbil’in kardeşi açıklamasında üzücü haberi verdi. Yaklaşık 3 aydır hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in yılbaşından önce normal odaya alındığı söylenmişti. Beş gün boyunca ailesiyle görüşme fırsatı bulan ünlü şovmenin durumunun kötüye gitmesiyle yeniden yoğun bakıma alındığı iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in kardeşi Yeşim Erbil, o iddiaları doğruladı. Bakın neler söyledi?

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Abim solunum cihazından ayrılmıştı ve “ara yoğun bakım” denilen odaya alınmıştı…

Yeşim Erbil: “Haberler çıkmış yanlış bilgi olmaması için son durumu paylaşıyorum. Abim solunum cihazından ayrılmıştı ve “ara yoğun bakım” denilen odaya alınmıştı. Tabi tedavisi devam ediyordu. 1 Ocak 2019 akşamı nefes almada sorun yaşadığı için yeniden yoğun bakıma alındı ve tedbir amaçlı solunum cihazına bağlandı. Bilinci açık, neler olduğunu biliyor. Bu olumsuzluk daha önce yaşananlar gibi değil, umuyorum ki daha kısa sürede solunum cihazından ayrılacak. Bu tarz gelişmeleri anlık haber vermememizin nedeni bu olumsuzluğun hemen düzelebilecek olması beklentisi. Haberler yayılınca sizlere doğru bilgileri aktarmak istedik.. Dualarımız abim ile. Hepinize teşekkürler.”

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Sezin Erbil’in Paylaşımı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler