Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'dan Yeliz Yeşilmen'e Jet Cevap Geldi!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’dan Yeliz Yeşilmen’e Jet Cevap Geldi!

‘Fıstık çıkı çıkı’ adlı şarkısı ile gündemde olan şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen Kanal D’de yayınlanan, ‘2. Sayfa’ programına konuk olmuştu. Canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeliz Yeşilmen, Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan hakkında da dikkat çekici açıklamalar yaparak Magazin Haberleri‘nde damgasını vurmuştu. Serdar Ortaç’dan yanıt gecikmedi, İşte detaylar..

Gürcistan’a Konser İçin Giden Serdar Ortaç’ı MS İlaçları Yüzünden Soydular!

Serdar Ortaç’dan Yeliz Yeşilmen’e Sitem Dolu Jet Cevap…

Chloe Loughnan kimdir?

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, önceki gün Kanal D’de canlı yayınlanan, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu ‘‘2. Sayfa’ programında Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan’ı kızdıracak açıklamalarda bulunarak;  “Serdar Ortaç’ın eşine karşı böyle olmasına üzülüyorum bu kadar ezilmesin. Evet güzel kadın ama Serdar o gidecek diye öyle çabalar sarf ediyor ki. Benim gördüğüm tabloda Serdar Ortaç değil de sanki Chloe bir starmış gibi. Adam çocuk diye delirdi. Ne olursa olsun bir çocuk yapmalıydı bu kadar yıldır. Serdar Ortaç’a yazık. Chloe, Serdar’ın ismini kullanıyor. Bence kız istemiyor, zoraki. Etraf güzel kız kaynıyor. Daha iyi bir eş, kendine daha yakın çocuk verebilecek bir eş bir evlilik. Yol yakınken yapsın.” ifadelerini kullanmıştı.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Serdar Ortaç: “Dur Bir Kız İyileşsin de Çocuk Yapacak Hale Gelsin”

Yeliz Yeşilmen’in bu eleştirilerine karşı, Serdar Ortaç’ın cevabı çok gecikmedi. Kendi Instagram sayfasından sitemini dile getiren Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç;  “Hanım daha yeni Türkiye’ye geldi, kaza geçirdi. 4 ay yattı 30 metre uçtu neredeyse ölüyordu. 30 tane kırık vardı vücudunda, yüzü gözü tanınmaz haldeydi. Yeni toparladı kızcağız. Gelir gelmez ‘bunlar boşanacakları bu kız Serdar’ı sevmiyor, bunlar ne biçim aile, çocuk niye yapmıyorlar.’ Dur bir kız iyileşsin de çocuk yapacak hale gelsin. Ayrıca ne zaman bebek yapacağımızdan kime ne? Derken kardeşim yoğun bakımda, ben hastalandım. Gene konserlerim başladı bırakın da onlarla ilgileneyim.” ifadeleriyle paylaşım yaptı.

Serdar Ortaç Kimdir?

Serdar Ortaç’ın Sitem Dolu O Paylaşımı;

Serdar Ortaç Sonunda İsyan Etti! 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler