Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç: "Varken Dağıttım..."

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: “Varken Dağıttım…”

Ünlü besteci Serdar Ortaç, içinde bulunduğumuz pandemi dönemini kendi açısından çok verimli geçirip pek çok şarkı yazdığını ve bir çok ünlünün katılımıyla da bir saygı albümü piyasaya süreceğini açıkladı. Usta sanatçı, aklından ne geçiyorsa anlatarak Dha muhabirine içini döktü. İşte çarpıcı Detaylar..

Serdar Ortaç “Bende Parası Kalmaz”

Serdar Ortaç: “Varken Dağıttım…”

Usta sanatçı Serdar Ortaç, normalleşme dönemi başlar başlamaz, İzmir’ deki bi yerde sevenlerine müzik ziyafeti sunarak onları coşturdu. Serdar Ortaç, sahne öncesinde magazin muhabirine özel yaşantısı, hedefleri, pandemi süreci ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalar yaptı.

“Bu Yaz Onlar Patlar”

İlk önce pandemi sürecini anlatmaya çalışan Serdar Ortaç, “Bu dönemde birçok şarkı yaptım, yakında çıkartacağım onları da. Bu yaz çıkartmadım çünkü bu yaz tribute (saygı) albümüm çıkıyor. İrem Derici, Gülşen ve Murat Boz gibi isimler birer şarkımı okuyor. Eski Serdar hitlerini okuyacaklar. Mesela Murat, ‘Ne olur gitme’yi okuyacağım’ demiş. Herkes bir şarkı seçti. İrem Derici, ‘Yaz günü’nü seçti. 22 şarkımı okuyacak sanatçı arkadaşlar. Bu yaz onlar patlar” dedi.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür Ayrıldı Mı?

Aşk Hayatında Merak Edilenleri Söyledi… 

Sanatçı Seçil Gür’le aşkını sona erdiren ve “İlişkim vardı, bitti o. Yürümedi, olmadı. Aşk konuşacak bir şey yok ki” şeklinde ifade eden Serdar Ortaç, borçlarıyla alakalı olarak da, “Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum. Çok eskiden kaldı onlar, çok evvelden geldi. Hem kumardan hem nafakadan. Evlilikte düğünüm sadece 1,5 milyon tutmuştu. Varken dağıttım” diye konuştu.

“Çok Acı Verdi Ama Bitti”

Yıllardır çektiği MS rahatsızlığı hakkında da bilgi veren Serdar Ortaç, “O da bitti. Çok acı verdi ama bitti. Bitti dediğim güzelleşti yani. Ağırlığı bitti. Kötü devresi bitti, MS’in” dedi.

Dha muhabirine tüm hedeflerini açıklayarak; “Hedef buluyorum. Şimdi bilmem ne sepeti diye bir şey açacağım. Onu düşünüyorum, plan yapıyorum kafamda. Hedef insanı yaşatır. Varsın ki yapamayalım ama hedef olsun. Görüyorum şimdiki gençlerde hiçbir hedef yok. Hedef, Instagram’a yükleyeceği resim.”

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler