Ana SayfaÜnlülerMine Tugay 'dan Gündemde Bomba Etkisi Yaratan 'Medcezir' İtirafı...

İlgili Postlar

Mine Tugay ‘dan Gündemde Bomba Etkisi Yaratan ‘Medcezir’ İtirafı…

Star Tv’ de yayımlandığı 2013 – 2015 seneleri  arasında televizyona damga vuran dizi Medcezir ‘in favori oyuncularından Mine Tugay, seneler sonra gelen bir itirafta bulundu. Medcezir ‘in oyuncu kadrosundan aniden güzel oyuncu, bir kullanıcının “dizinin finalindeki dans sahnesinde siz de olmalıydınız” yorumuna, verdiği cevap ve Detaylar Haberimizde…

Mine Tugay’a Övgü Yağmuru

Mine Tugay ‘dan Gündemde Bomba Etkisi Yaratan ‘Medcezir’ İtirafı…

Star tv ekranlarından final yapmasının üzerinden tamıtamına 6 sene geçmesine rağmen hala konuşulan dizi Medcezir’ de ‘Ender’ karakterini hayat verdiği sırada  sürpriz bir vefat sahnesiyle oyuncu kadrosundan ayrılmak zorunda kalan Mine Tugay ‘dan diziyle alakalı şaşırtıcı bir itiraf geldi. Başarılı oyuncu, Medcezir’den afaroz edildiğini söyledi.

Mine Tugay kimdir?

Medcezir ‘den Ayrılık Nedeni Neydi?

Bir ABD yapımı olan The O.C. adlı dizisinden uyarlanan dizi Medcezir’den sürpriz bir biçimde çıkarılan Mine Tugay’dan ayrılık sebebiyle ilgili sansasyonel bir açıklama geldi. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın paylaşığı dizi o dönemde seyirci oranı en yüksek olan diziydi.

Orjinal Dizide Böyle Bir Sahne Yok…

Dizideki en soluksuz takip edilen karakterlerden biriolan Ender Serez karakterinin  beklenmedik bir biçimde trafik kazasında ölümüyle Mine Tugay diziden ayrılmışdı.

Dizinin orjinal sahnelerini izleyenler epey şaşırtmıştı çünkü Ender Serez bu şekilde diziden çıkmıyordu. O zamanlarda magazin gazeteleri bunun sebebini epey araştırmış ve sansasyonel iddialar ortaya atılmıştı bile.

Ayrılık Sebebi Defne Kayalar ‘mı…

Bu dedikodulardan bir tanesie güzel oyuncunun Medcezir’in yönetmen koltuğunda oturan Ali Bilgin’in aşkı Defne Kayalar dizideki rolünü fazlalaştırdığı için Mine Tugay’la tartışma yaşamaları ve Mine Tugay’ın diziden çıkartılmasıydı. Fakat konu hakkında açıklama yapılamıyordu.

İtiraflar Bomba Gibi Patladı…

Mine Tugay, sosyal medya sayfasından düzenlediği soru – cevap etkinliğinde, Medcezir’den çıkma sebebini yıllar sonra anlatmış oldu. Kadrodan ayrılmasını “bir nevi aforoz” şeklinde tarif eden başarılı oyuncu bu itirafı gündemde bomba etkisi yarattı…

Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler