Ana SayfaDedikoduMine Tugay Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı

Mine Tugay yeni paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı! Tugay paylaşımlarına “Uzun zaman sonra şahane bir çekim yaptık. Bana çok iyi geldi” notunu düştü. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Mine Tugay’ın Yıllar Sonraki Büyük Değişimi!

Korona virüs salgını dolayısıyla set çekimlerine bir süre ara verilen ve sonrasında dün final yapma kararı alan Zalim İstanbul dizisinin baş rol oyuncusu Mine Tugay, uzunca bir aradan sonra kızıl saç rengini değiştirme kararı aldı. 41 yaşında olan başarılı oyuncu, senelerdir kızılın tonlarında görmeye alıştığımız saç rengini kumral renge değiştirdi.

Mine Tugay Ünlü Yapımcıyla Görüntülendi!

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı..

Güzel oyuncu Mine Tugay, yeni tarzını Instagram sayfasından takipçileri için yayınladı. Mine Tugay’ın “Biraz değişikliğin zamanı gelmişti” mesajıyla yayınladığı paylaşıma 124 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi. Güzel oyuncu bu paylaşımına kuaförünü de etiketleyerek teşekkürlerini sundu. Bu değişikliğin ardından ünlü oyuncu kısa bir süre sonra yeniden eski imajına döndü.

Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı

Mine Tugay sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 42 yaşındaki Mine Tugay iddialı pozlarına yenilerini ekledi.

Düzgün fiziği ile genç kızlara taş karan Mine Tugay’ın pozlarına beğeni yağdı. 42 yaşındaki Mine Tugay yeni pozuyla sosyal medyayı yıktı geçti.

Mine Tugay
Mine Tugay

‘Uzun bir aradan sonra şahane çekim yaptık’ notuyla takipçilerinin karşısına çıkan Mine Tugay, bir döndü pir döndü. 42 yaşındaki Mine Tugay’ı görenler, ‘Maşallah yaşına rağmen çok güzel bir kadın’ yorumlarında bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler