Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç: Artık öküz oldum!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: Artık öküz oldum!

Serdar Ortaç: Artık öküz oldum! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, söylediği sözler ile dikkat çekti. Konserinde çarpıcı açıklamalara imza atan Ortaç, “Artık öküz oldum” dedi. Serdar Ortaç neyi kasetti? Neden “öküz oldum” dedi? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’dan Şaşırtan Açıklama!

Bir gün ben yok olunca, ‘Ulan bir Japon vardı, konserine gitmiştik’ diyerek pişman olacaksınız

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yoğun yaz konserleri maratonunun Çeşme ayağında sahne aldı. Eşsiz şarkıları ve sahne performansları ile Çeşme’yi sallayan Ortaç, şarkı söylerken kendisini dinlemek yerine cep telefonu ile kayıt yapmakla meşgul olan konuklarına tepki göstererek “Bir gün ben yok olunca, ‘Ulan bir Japon vardı, konserine gitmiştik. Ama eğlenmek yerine telefonumuzla ilgilenmiştik’ diye pişman olacaksınız.” diye konuştu.

Serdar Ortaç kimdir?

İçiniz geçmiş sizin, canlanın biraz hadi, kıpırdanın!

Konuklarına söylenmeye devam eden Serdar Ortaç, dans etmeyen dinleyicilerine de “50 yaşıma merdiven dayadım, MS tedavisi görüyorum ama yerinde duramıyorum, sürekli oynuyorum. İçiniz geçmiş sizin, canlanın biraz hadi, kıpırdanın!” dedi.

Serdar Ortaç’tan ‘öküz’ açıklaması

Hayatının geri kalanında hiçbir şeye üzülmeme kararı aldığını ifade eden Serdar Ortaç, “Kötü şeyleri kafama takmıyorum. Millet ağlıyor, ben tepkisizce bakıyorum. Öküz oldum resmen.” diye konuştu.

Çeşme’de bir plajda konser veren Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, Yunan Adası Girit’te tatile gitti.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Manavgat Barış Suyu Festivali’nde sahne almıştı. Ortaç, 45 yaşından sonra Chloe Loughnan ile evlenmesi ile mutlu olduğunu ifade ederek “Eskiden sahnede dansçılara sarılırdım. Ama artık evlendim, sahnede dansçı kızlara sarılmak yasak dedi. Ortaç, annesinin kendisinin esmer biriyle evlenmesini istediğini, ancak eşinin sarışın olduğunu belirterek, Mecburen saçlarını boyatacağız. Yapacak başka bir şey yok” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler