Ana SayfaÜnlülerHikmet Karagöz felç geçirdi!

İlgili Postlar

Hikmet Karagöz felç geçirdi!

Hikmet Karagöz felç geçirdi! Yıllardır sanat camiasının değerli taşlarından olan Hikmet Karagöz’den üzücü haber geldi. Karagöz’ün felç geçirdiği, bunu kimseye söylemediği ortaya çıktı. Hikmet Karagöz’e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Hikmet Karagöz kimdir?

Felç geçiren Hikmet Karagöz yürümekte zorlandı

1989 – 2002 yılları arasında yayınlanan ‘Bizimkiler’ dizisinde rol alan ve ‘Abbas’ karakterine hayat veren usta oyuncu Hikmet Karagöz’den üzen haber geldi. Hikmet Karagöz’ün felç geçirdiği ortaya çıktı. Taksim Meydanı’nda basın mensuplarının objektifine yansıyan usta oyuncu Hikmet Karagöz’ün aksayarak yürüdüğü ve zorlandığı dikkat çekerken, Cihangir’deki evine gitmeye çalışan Karagöz’ün felç geçirdiği öğrenildi.

İşte felç geçiren Hikmet Karagöz’ün son hali

Sanat camiasından kimseye söylemedi

Hikmet Karagöz’ün altı ay önce sol kolu ve sol bacağından felç geçirdiği şaşkınlık yaratırken, sanat camiasından kimseye söylemediğini de ifade etti.

Hikmet Karagöz’ün sağlık durumu nasıl?

Yürümekte güçlük çektiği görülen usta oyuncu Hikmet Karagöz, sağlık durumu ve yaşadıkları ile ilgili konuşurken “Beş, altı ay önce felç geçirdim. Oyunlara çağırıyorlar, gidip oynayıp geliyorum. Bir kızım var o ilgileniyor benimle. Sanat camiasından kimsenin haberi yok. Söylemedim kimseye. Bayramdan sonra fizik tedaviye başlayacağım.” dedi.

Sanat kariyeri boyunca birçok projede yer almış olan usta oyuncu Hikmet Karagöz, özellikle 1989 – 2002 yılları arasında yayınlanan ‘Bizimkiler’ dizisinde hayat verdiği ‘Abbas’ karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Abbas karakteri, dizinin bitmesine rağmen çok uzun bir dönem usta oyuncu ile bağdaştırıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler