Ana SayfaÜnlüler'Yüreğin Kadar' için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda başlıyor?

İlgili Postlar

‘Yüreğin Kadar’ için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda başlıyor?

‘Yüreğin Kadar’ için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda başlıyor? Ekranların yeni yarışma programı ‘Yüreğin Kadar’ çok yakında başlıyor. Yeni yarışma, hangi gün, hangi kanalda ilk bölümüyle izleyici ile buluşacak? Detaylar haberimizde…

‘Yüreğin Kadar’ yakında başlıyor!

Yüreğin Kadar hangi gün, hangi kanalda başlıyor?

“Yüreğin Kadar” 28 Ağustos Salı başlıyor. Kanal D ekranında yepyeni bir yarışma programı izleyici karşısına çıkıyor: “Yüreğin Kadar” “Yüreğin Kadar”da aktif olarak kickboks yapan 16 sporcu, 15 hafta boyunca büyük bir mücadele vererek büyük ödülü kazanmak için yarışacak. Sadece bir yarışma programı olmayan “Yüreğin Kadar”, aynı zamanda yarışmacıların spor hayatlarını, aileleriyle olan ilişkilerini, daha önce çok çalışmalarına rağmen hedeflerine neden ulaşamadıklarını da izleyici ile paylaşacak.

Türkler ve Yabancılar karşı karşıya….

8 Türk, 8 de yabancı kickboksçudan oluşan yarışmacılar iki ayrı gruba ayrılarak programda yer alacak. Türkler ve Yabancılar olarak iki gruba ayrılan yarışmacılar, haftalık karşılaşmalara birlikte antrenman yaparak hazırlanacak, dayanıklılık ve takım ruhunun ön planda olduğu yarışmalara katılacaklar. Bu mücadeleleri kazanan takım, canlı yayınlanacak olan kickboks karşılaşmasında rakiplerini seçme hakkına sahip olacak. “Yüreğin Kadar”da ayrıca sporcuların birbirleriyle ve aileleriyle olan ilişkileri, başarılı bir sporcu olabilmek için verdikleri hayat mücadeleleri de ekrana yansıyacak.

Büyük Finale doğru…

“Yüreğin Kadar”ın her bölümünün sonunda canlı yayınlanacak olan bir kickboks karşılaşması olacak ve bu karşılaşma neticesinde bir sporcu programa veda edecek. Yarışma boyunca takım halinde yarışan sporcular 8.haftanın sonunda bireysel olarak yarışmaya devam edecek. 15.’inci haftanın sonunda ise birinci olan yarışmacı büyük ödülü kazanmaya hak kazanacak.

“Yüreğin Kadar” 28 Şubat Salı akşamı Kanal D’de başlıyor. İzleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedef edinen Yüreğin Kadar isimli yarışma programı, yarışma seven izleyicilerin yeni fenomeni haline gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler