Ana SayfaÜnlülerSenden Daha Güzel 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'la Yeni Bir...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’la Yeni Bir Hayata Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 13. final bölümüyle 17 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Efsun, Emir’in saplantılı aşığı Filiz tarafından yaralanır. Hastaneye kaldırılan Efsun, yoğun bakıma alınır. Emir, Efsun’un kendisi yüzünden yaralandığı için kliniği terk edip gider. Efsun, kendisine geldikten sonra Emir’in nerede olduğunu bulmaya çalışır. Onu saklandığı yerde bulup, onun kendisini sevdiğini bildiğini bunu onun ağzından duymak istediğini söyler. Senden Daha Güzel 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir Efsun’la yeni bir hayata başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Emir Efsun’la Yeni Bir Hayata Başlıyor!

Senden Daha Güzel 14. bölüm 2. final fragmanında; Efsun ile Emir, Antep’e gidiyor. Emir orada Efsun’a, artık doktorluğu bırakmak istediğini söylüyor. Bakalım iki sevgilinin bu kararları nasıl sonlanacak. Emir ile Efsun, nikah masasına oturacak mı?

İşte Senden Daha Güzel 14. bölüm 2. final fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Emir’in saplantılı aşığı Filiz, onu adım adım takip edip sonunda onları bir arada yakalayıp silahını çeker. Efsun, Filiz’in ciddi olduğunu anlayıp Emir’in önüne gerilip kendisi yaralanır. Emir, Efsun yaralandıktan sonra yardım ister. Onların çığlıklarını duyanlar terasa çıkar.

Ama Filiz, ateş etmeyi kesmez ve sağa sola ateş etmeye devam eder. Ambulans gelip Efsun’u hastaneye götürür. Çok kan kaybeden Efsun önce ameliyata alınır. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınır. Emir, Efsun’un başına gelenlerden kendisini sorumlu tutup ona daha fazla zarar vermemek için şehri terk etmek ister.

Bu arada Sevda’nın da onu elde etme planı suya düşer. Haftalar sonra Efsun kendisine gelir ve Emir’i görmek ister. Onun şehri terk ettiğini duyduktan sonra emin olmak için onun evine gider. Sevda Efsun’a, Emir’in ona çok aşık olduğunu, ona daha fazla zarar vermemek için şehri terk ettiğini söyler.

Efsun, Sevda’nın ağzından bu sözleri duyduktan sonra Emir’in nerede olabileceğini araştırır. Emir ise, paravanı ile ormanda kamp kurup tüm dünyayla iletişimi kesmek ister. Bu arada da aklından Efsun’u çıkaramaz. Eğer ona geri dönerse, ona zarar vereceğinden korar.

Efsun, iyileştikten sonra Emir’in yerini buluyor ve yanına gidip onun kendisinden neden uzaklaştığını bildiğini bunu, kendisine itiraf etmesini ister. Emir de, Efsun’a sarılıp onu öper. Aşklarını birbirlerine itiraf eden iki aşık bundan sonra birbirleriyle ayrılmamak üzere bir plan işine girer.

Senden Daha Güzel 14. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Emir İle Efsun Sıfırdan Yeni Bir Hayata Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler