Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda Girdiği Strese Dayanamayıp...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Eda Girdiği Strese Dayanamayıp Bayılıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Sen Çal Kapımı 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Eda ile Serkan’ın nişanları oluyor. Nişan töreninde herkes Eda’ya küçümseyerek bakıyor. Girdiği anlaşmanın yükünün altında ezilen Eda’ya Serkan’dan destek geliyor. Eda, Serkan’la Selin’in eskiden sevgili olduğunu öğreniyor. Selin ve Aydan’ın küçümseyici tavırlarına dayanamayıp Serkan’la ayrı eve çıkacakları yalanını ortaya atıveriyor ve ortalık karışıyor. Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eda, girdiği strese dayanamayıp bayılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Eda Girdiği Strese Dayanamayıp Bayılıyor!

Sen Çal Kapımı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizisinin 3. bölümünde; Eda, nişan töreninde herkesin aşağılayıcı bakışlarından sıkılıyor. Serkan, Eda’nın halası Ayfer’i annesiyle tanıştırıyor. Ancak Aydan, ona da Eda’ya davrandığı gibi davranıyor. Ayfer, bu duruma çok sinirleniyor.

SEN ÇAL KAPIMI 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nişan töreninde istemeye istemeye de olsa Aydan, Eda ile Serkan’ın yüzüklerini kesiyor. Serkan’ın babası ise oğluyla arasındaki problemden dolayı törene dahi katılmıyor. Eda, törenden uzaklaşıp Serkan’la yaptığı anlaşmanın ağırlığının altında kaldığını hissediyor. Serkan, onun yanına gelip onu teselli ediyor. Eda, onunla nişanlandığına pişman olduğunu söylüyor. Serkan ise, pişman olmadığını söyleyip onun boynuna aile yadigarı kolyeyi takıyor.

Aydan, Eda’nın boynunda kolyeyi görünce daha da öfkeleniyor. Selin ile bir araya gelen Aydan, Eda’nın değil onun gelini olmasını istediğini söylüyor. Selin’de ikisininde farklı kişilerle nişanlı olduklarını söyleyince Aydan, nişanın atılabileceğini söylüyor. Eda, Selin’in Serkan’ın eski sevgilisi olduğunu ve kendisini kıskandığını anlıyor. Onun ve Aydan’ın iğneli konuşmalarından bunalan Eda, onlara Serkan’la aynı eve çıkacaklarını söyleyiveriyor.

Aydan, durumu öğrenince hemen harekete geçip Ayfer’i arayıp görüşmek istiyor. Zaten Aydan’a sinirli olan Ayfer, onunla buluşmayı kabul ediyor. Selin’in nişanlısı da Serkan’ı biraz kıskanıyor. Serkan’ı artık kıskanmadığını Selin’e ispat etmek için onları eve yemeğe davet etmek istediğini söylüyor. Selin ise, onların aynı evde yaşamaya başladıklarını kendilerinin onların evine gitmelerinin daha iyi olacağını söylüyor. Aydan, Eda’yı arıyor. Arkasından Selin arıyor. Strese daha fazla dayanamayan Eda, bayılıyor.

Sen Çal Kapımı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Eda Selin’in Kendisini Neden Kıskandığını Anlamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler