Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 6.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 6.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sen Anlat Karadeniz 6.bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz’de fırtınalar durulmuyor. İlk başladığı günden beri reytingleri altüst eden dizi filmin, geçtiğimiz akşamki 5.bölümüyle yine nefes kesti. Son bölümde; Nefes ve dizinin minik kahramanı Yiğit’in, Kaleli ailesiyle vedalaşma sahneleri, duygusal anlar yaşatırken; Gürcistan’da Vedat’ın, Nefes’i kıskıvrak yakalayarak hemen işkenceye başlaması ise bir hayli gerilim yaşattı. Tahir’in, Nefes’i Vedat’ın elinden kurtarma sahneleri, izleyiciyi heyecan içinde bırakırken; en çok merak edilen ise Tahir ve Nefes, Yiğit’i Vedat’ın elinden alabilecek mi? Sorusu oldu. Yeni bölümde neler olacağı çok merak edilirken, Sen Anlat Karadeniz’in 6.bölüm fragmanı detaylarda haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz 5.Bölümde Neler Oldu?

Nefes ve Yiğit’in Rusya’daki özgürlük hayalleri, Vedat’ın onları yakalamasıyla suya düşmüştü. Tahir; Batum’da Nefes’ten gelecek “iyiyiz ve geldik” haberini beklerken, Vedat çoktan Nefes’ten oğlunu ayırmış ve Yiğit’i İstanbul’a göndermişti. Vedat, Nefes’i bilmediği bir ülkede terk edilmiş bir harabeliğe getirdi. Vedat’ın, Nefes’le tartışmaya başladığı esnada, Tahir’den gelen telefonunu gizlice açan Nefes; onun, tüm olanları işitmesini ve yardım etmesini beklemişti. Geçirdiği sinir krizleriyle Nefes’e işkenceye başlayan Vedat, onu öldürmeye yeltense de bir türlü başaramamıştı. Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes’in her çığlığına tanık oldu. Tahir; Nefes’in Yiğit’i kendisine emanet ettiğini duydu ve Vedat’ın silahından çıkan merminin sesiyle, büyük bir karanlığın içine gömülmüştü. Artık hayatının tek bir amacı vardı: Ölü ya da diri, Nefes’i Vedat’ın ellerinden almak ve Yiğit’i kurtarmaktı!

Mustafa ise kardeşi Tahir’in hayatı karşılığında, kaçırdığı Eyşan’la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan’a bohça götürmek zorunda kalmış ve elbette ki Asiyeliğini yapmıştı. Ancak; çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye’nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa’sının peşine düşer.

http://www.youtube.com/watch?v=3D5JZhw5cBA

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler