Ana SayfaDizilerDolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol'da Anlattı

İlgili Postlar

Dolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol’da Anlattı

Dolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol’da Anlattı

Yüksek kar, evden iş yapma gibi vaatlerle sosyal medya hesabından binlerce kadına ulaşan, kısa süre içinde 81 ilde faaliyet gösteren ve 36 bin kadını dolandıran şirketin mağdurları, yaşadıklarını Esra Erol’un programında gözyaşlarıyla anlattı.

Türkiye Genelinde Herkese Ulaşmayı Başardılar

Lüks bir iş merkezinde geçen 18 Ekim’de Gökhan Ö. ve Suna U. tarafından kurulan ‘AVA İşyerim’ adlı limited şirket, sosyal medyada kadınlara yönelik ilanlar vererek ilk başta birçok kadına ulaşmaya başladılar. Yüksek kar vaat ederek Türkiye genelinde iş ortakları topladılar.  Şirket kısa zamanda 81 ilde faaliyet göstermeye başladı. Özellikle kadınlardan bayilik adı altında, iddiaya göre 150 TL ile 10 bin TL arasında para topladı.

3 ay içinde Türkiye genelinde 81 ilde 36 bin üyeye ulaşan şirketin ödemeleri yapmaması üzerine şikayetler başladı. Çok sayıda kadının Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı şikayet üzerine soruşturma başlatıldı. Mağdurların şikayetlerini değerlendiren Savcılığın talimatıyla ‘saadet zinciri’ gibi çalışan her iki şirkete ve 81 ildeki ortaklarına yönelik geçen 14 Şubat’ta polis tarafından operasyon düzenlendi. Kadınlar aynı zamanda seslerini duyurmak için Esra Erol’da programına çıktılar. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan mağdurlar yaşadıkları zor günlerini anlattılar.

Dolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol'da Anlattı
Dolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol’da Anlattı Dolandırılan Kadınlar Dertlerini Esra Erol’da Anlattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler