Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 34. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 34. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 33. yeni bölümü 12 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşmaya hazırlanmakta. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine heyecanlı sahnelerle dolu olacak. 34. yeni bölümden fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor.Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 34. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Nefes’in kendi ayaklarının üzerinde durmak için iş arayışında Asiye’nin bulduğu fikir diziye damgasını vuracak.Nefes Lezzetler isimli bir oluşum başlatan Asiye, Nefes, Esma ve Nazar’dan oluşan ekip, ev yemekleri, pasta, börek işine girecek.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

“Yollar Senindir Nefes Kaptan”

İnternetten sipariş alıp işlerini büyütmek isteyen kadınların çabasına Tahir’den de büyük destek geliyor. Tahir “O zaman yollar senindir Nefes kaptan” diyerek Nefes’i cesaretlendirirken, kötü bir sürpriz de Nefes’i bekliyor.

Vedat, Nefes’in çalışıp güçleneceğinden korkup onu tehdit etmek için eve geliyor. Nefes evde yalnızken etrafı dağıtan Vedat’ın tanıtımdaki hali korkuttu.Ancak tüm uğraşlarına karşın Vedat, hiç ummadığı bir yerden fena bir darbe yiyecek!

Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz. Nefes, kendi ayaklarının üzerinde durması gerektiğini söylüyor. Kadınlar bir araya geliyor ve pasta, börek yapıp satmaya başlıyor. Ancak bunu öğrenen Vedat gelip ortalığı darma duman ediyor.

Dizinin takipçileri bu görüntülerden sonra kadın dayanışmasının diziyle bu şekilde anlatılmasından emnun olduklarını belirtmekteler.Tahir’in “Yollar Senindir Nefes Kaptan” sözü de dillerden dillere dolaşmaya başladı.Sosyal medyada Tahir’in bu sözü paylaşılıyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Yeni bölüm özeti;

Vedat, Nefes’in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes’in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes’ten uzak kalamayan Tahir’i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit’i zor günler bekler.

Tüm çabalarına rağmen Nefes’in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes’in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler