Ana SayfaDizilerYasak Elma'da İşler Daha da Çok Karıştı! Bunun İçin İlişki Haritası Bile...

İlgili Postlar

Yasak Elma’da İşler Daha da Çok Karıştı! Bunun İçin İlişki Haritası Bile Yayınladılar!

Fox TV ekranlarında seyircisine heyecan ve gerilim yüklü anlar yaşatan Yasak Elma 26.son bölümde; Gözünü yalnızca intikam ve hırs bürüyen Alihan-Ender ikilisi, husumetli oldukları Halit’i hedef alarak dünya evine girmeleri akıllara durgunluk verdi. Yasak Elma son bölümde; Hemen herkes Alihan ve Ender’in evliliği sonrası hayretler içerisine düşüp inanmakta güçlük çekerken, Zerrin ise yaşadıklarının ağırlığına dayanamayıp fenalaşmasıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. Diğer taraftan en büyük darbeyi alan kişi Zeynep ise bu kez tamamen Alihan’la ipleri koparırken, Halit’ten öcünü almak hedefinden asla taviz vermeyen Alihan ise bu formalite evliliği ısrarcı bir şekilde sürdürmektedir. Öte yandan Erim ise, Halit ve Ender arasında yaşanan büyük krizin alevlenmesinin ardından şiddetli kavgaya tutuşmalarıyla birlikte evi terk etmesinin sahne olduğu Yasak Elma 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Halit maddi-manevi zarara uğratmak isteyen Alihan, tam da planını devreye sokmuşken hem ablası Zerrin’in hem de Halit’in oyununa gelip gafil avlanmasının akabinde Yasak Elma 27.bölümü bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Sürpriz karakter!

Yasak Elma, son haftalarda sürpriz gelişmelerle izleyenlerine ters köşe yapmaya devam ediyor.Diziye katılacak yeni bir karakterle yine bir sürpriz izleyiciyi bekliyor.Alihan ve Ender’in evlenmesinden sonra Halit’in yaptığı hamleyle havacılık şirketine Eş Başkan olan Zeynep, yeni bölümde yeni bir isimle karşılaşıyor.

Bu kişinin daha sonra Zeynep’in hayatında nasıl bir yer edineceğini hep birlikte göreceğiz ama karakter ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.Dizinin 17 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 27. bölümünde diziye Dündar isimli bir karakter dahil oluyor.

Erdem Kaynarca’nın oynayacağı bu karakterin, doğu kökenli bir galerici olduğu ortaya çıktı.

26. bölümüyle dün akşam ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde, adeta ‘kimin eli kimin cebinde’ durumu yaşanıyor!

Adı üstünde herkes Yasak Elma’yı kapma peşinde! Halit’in kafaları karıştıran ilişkileri, Yıldız’ın Halit’le Kemal arasında kalması, Alihan’ın Zeynep’i sevip Ender ile evlenmesi derken işler arap saçına döndü adeta.Başkasını severken başkası ile evlenen, aldatılan Ender’in kendisini aldatan Halit’le olması, Halit’in Ender ile evliyken Yıldız’la olması derken işler çığırından çıktı adeta.

Sosyal medyada izleyicilerin çoğu zaman eleştirdiği, akıl sır erdiremediği Yasak Elma, hala izlenen bir dizi olmaya devam ediyor. Ancak izleyicinin de kafası karıştı!Dizinin kanalı Fox’tan sosyal medyada ilginç bir harita paylaşıldı.

Herkesin birbiriyle bağlantılı olduğu haritada, kimin ne yaşadığı, hangi duyguda olduğunu ortaya konuluyor.

Bakın bu ilginç haritadaki ayrıntılar neler?

https://twitter.com/yasakelmafox/status/1072098604867821568?s=19

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler