Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 33. Yeni Bölüm 2. Fragman Geldi! “Bir daha babamı...

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 33. Yeni Bölüm 2. Fragman Geldi! “Bir daha babamı görebilecek miyim?”

atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 28 Kasım Çarşamba akşamı 32. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin totalde Diriliş Ertuğrul’un ardından ikinci olması normal karşılanmıştı. Ancak AB grubunda Diriliş Ertuğrul’dan sonra Fox Ana Haberin Sen Anlat Karadeniz’i geçmesi dikkat çeken bir sonuçtu. Diziye ilgi azalıyor mu? sorusu sorulmaya başlandı. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 5 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Fragmana dair detaylar şöyle;

İlk fragmanda morgda bir ceset olduğu görülüyordu. Peki bu ceset kime aitti? İzleyiciler bir hayli meraklanmıştı. 33. bölüm 2. fragmanında ise Tahir’in kıyıya çarpan teknenin üzerinde baygın şekilde yattığı görülüyor. Nefes’in gözü yine yaşlı ve pencereden Tahir’in çıkıp gelmesini bekliyor ve o anlarda da gözyaşı döküyor… Vedat ise Nefes’e ‘Hoş geldin karıcığım’ olayların fitilini ateşliyor.

Sen Anlat Karadeniz 33. yeni bölümden 2 yeni fragman ATV’de ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz 33. yeni bölüm 2. fragmanda; Tahir’in Karadeniz’in azgın sularında kaybolması herkesi derinden etkiliyor. Nefes onu bulabilmek için her yolu deniyor. Tahir’in kıyıya vuran teknede hareketsiz yattığı görülüyor. Yiğit ise annesine, “Bir daha babamı görebilecek miyim?” diyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 33. yeni bölüm fragmanları…

Sen anlat karadeniz 32. bölüm özeti;

Videodan dizinin yeni bölümünden ilk sahneleri izleyebilirsiniz. İzleyicileri çok endişelendiren anlar var… Tahir’in tekneyle denize açıldığı haberi üzerine Nefes’in onu denizde aramaya gittiği görüldü tanıtımda. Bu sırada görüntülerde bir teknenin karaya vurduğu da fark edildi. Ali, kıyıya vuran ceset ile ilgili haberi aldı. Morgdaki ceset kime ait? İşte bu soru 5 Aralık’taki yeni bölüme kadar akıllara takılı kalacak!

Fatih’in vurulması Saniye için bardağı taşıran son damla olur. Saniye tarafından evden kovulan Nefes duyduklarını sineye çekecek mi? Yoksa Nefes için gördüğü güzel düşten uyanma zamanı mı geldi?

Vedat’ın Nazar’a yaptıklarını öğrenen Cemil hesap soruyor. Eline silahı alıp Vedat’ın karşısına çıkan Cemil, Vedat’ı öldürmeye kararlıdır.

Nefes tarafından terk edilen Tahir ise, kendini Karadeniz’in insafına bırakır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler