Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili 6. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 

İlgili Postlar

Muhteşem İkili 6. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 

Muhteşem İkili 5. son bölümüyle bu akşam ekranlardaydı. Muhteşem İkili’de MKC ve Barca, kendilerine ihanet eden Demiray’ın peşine düştüler. İşte Muhteşem İkili 6. yeni bölüm fragmanı ve 5. son bölümüne dair detaylar…

Muhteşem İkili 6. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünün ardından merak konusu oldu. Muhteşem İkili’de MKC ve Barca, kendilerine ihanet eden Demiray’ın peşine düştüler. Barca’yı, Demiray’ı öldürmekten vazgeçirmek hiç kolay olmadı. Muhteşem İkili 5. son bölüm ve 6. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan ve Zafer Algöz’ün de kadrosunda yer aldığı dizinin 6. bölüm fragmanında Barca ve Nilüfer arasındaki yakınlık bir anda herkesin dikkatini çekmeye başlıyor.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Muhteşem İkili’nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanı dair tüm detaylar haberimizde olacak.

Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanında Barca ve Nilüfer’in halleri, Yağmur ve MKC’nin de dikkatini çekiyor. İkisi arasında başlayan yakınlık henüz dile getirilmese de çevreleri tarafından fark ediliyor. MKC, bu konuda Barca’nın ağzını ararken, Yağmur da boş durmayıp Nilüfer’i sıkıştırıyor. Peki şimdi ne olacak? Barca, onlara nasıl bir açıklama yapacak?

Muhteşem İkili’nin 5. bölümünde neler yaşanmıştı?

Demiray, MKC ve Barca ile yüzleşiyor; silahlar çekiliyor!
MKC ve Barca, kendilerine ihanet eden Demiray’ın peşine düşüyorlar. Demiray ile yüzleşecekleri sırada, Barca silahını çekmekten bir an olsun çekinmiyor. MKC, onu durdurmaya çalışsa da Barca, Demiray’ı öldürmekte kararlıdır. Barca’nın babası da, onu vazgeçirmeye çalışır. Peki, Barca bu kadar kolay vazgeçebilecek midir?

MKC ve Yağmur, geçmişin özlemini çekmeye mi başlıyor?
Yağmur ve MKC, mutlu geçen günlerinin hasretini çekerken, yeni hayatlarında bunu karşılayabilecek gücü bulabilecekler mi?

Muhteşem İkili hayranları daha şimdiden perşembe akşamı yayınlanacak romantizm dolu bölümü merakla bekliyor. Barca (İbrahim Çelikkol) ve Nilüfer (Özge Gürel), ne kadar yakınlaşacak? MKC (Kerem Bürsin) ile Yağmur (Öykü Karayel), yeniden bir araya gelecek mi?

Heyecan ve aksiyonun dorukta olduğu Muhteşem İkili’ye yakında gizemli bir kadın karakter katılacak. Yeni karaktere ve onu canlandıracak kadın oyuncuya dair detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak.

Muhteşem İkili, yeni bölümüyle her perşembe Kanal D’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler