Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 30. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz 30. son bölüm ATV’de bu akşam yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı da geldi. Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu gibi isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat Tahir’den Nefes’ten boşanması karşılığında şikayetini geri çekeceğini söyler. Tahir çaresizdir. Cemil’in Kaleliler’in gemisine zulalamalarını istediği silahlarla ilgili konuşmalarını Mercan duyar ve Nazar’ı arayarak durumu haber verir. Vedat’ın avukatı Nefes’e Vedat’ın teklifini iletir. Peki, Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak? Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacak? Sen Anlat Karadeniz’in 30. son bölümünde neler yaşandı? İşte 31. yen bölüm fragmanı…

Sen Anlat Karadeniz 30. bölümde neler yaşandı?

Sabah Kaleliler’in evine polis gelir. Kapıyı açan Asiye ne istediklerini sorar. Nefes’i Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten gözaltına almaya geldiklerini söyler. Bu arada Kalelilerin gemisinde de polis arama yapar. Polis Nefes’in eline kelepçe taktığı anda Tahir onu bırakmamak için ona sarılır. Polislerin Tahir’i de gözaltına alacaklarını söylemesi üzerine istemeye istemeye Nefes’i bırakır. Nefes polisler ile giderken arkasına dönüp, “Tahir, oğlumuza iyi bak…” der. Tahir, Nefes’i götürmelerinden sonra onların peşinden gider. Yolda Vedat’ı arar ama cevap alamaz. Vedat zevkten dört köşedir.

Emniyetin binasına geldiklerinde Tahir Nefes’e seslenir. Onu bırakmayacağını yanında olduğunu söyler. Vedat’ı tekrar arar ve nerde olduğunu sorar. Vedat evde onu beklemektedir. Avukat Esma, Nefes’in yanına gider ve ifade sırasında neler söylemesi gerektiğini anlatır.

Tahir’den tehdit!

Mustafa gelen telefonla gemilerinde arama yapıldığını öğrenir. Tahir Vedat’ın evine gelmiştir. Vedat kapıyı açar açmaz Vedat’a bir yumruk atar. Vedat’ın boğazına yapışır ve şikayetini geri alması için tehdit eder. Vedat onu tehdit ederek bir yere varamayacağını onu dinlemesi halinde bir çözüm bulabileceklerini söyler.Tahir Vedat’tan ne istediğini söylemesini ister. Mercan babasının Kalelilerin gemisine silah zulalayacağını telefonda konuşurken duymuştur. Gece Nazar’ı arayarak haber vermiştir. Nazar’da Murat’ı arayarak durumdar haberdar eder. Murat kardeşi ile birlikte polisten önce gemilerine zulalanan silahları bulurlar.

Vedat Tahir’in Nefes’ten boşanmasını istiyor

Vedat ise Tahir’e Nefes’in kurtulması karşılığında Nefes’ten boşanmasını teklif eder. Vedat’ın elindeki en önemli kozlardan biri de Yiğit’dir. Yiğit’e olan sevgisini göstermesi için yaptığı teklifi düşünmeden kabul etmesini ister.

Mustafa Cemil’in işyerini basar. Vedat’ın kuklası olmasını ona yakıştıramadığını söyler. Vedat’ın da onun da elinden geleni ardına koymamasını söyleyerek çeker gider.

Nefes çaresiz!

Nefes’i de nezarethanede Vedat’ın avukatı ziyarete gelir. Nefes’e Vedat’ın teklifini iletir. Nefes’e teklifi kabul etmemesi durumunda alacağı cezayı söyler. Nefes çaresizce anlattıklarını dinlemektedir. Sorgu odasında Tahir Nefes’e Vedat’ın teklifini anlatır. Nefes herşeyi bildiğini söyler. Tahir, Yiğit için herşeyi göze aldığını anlatmaya çalışsa da Nefes’in Tahir’i bırakmaya niyeti yoktur.

Fragman yayınlandı mı?

Dizinin hemen ardından 31. bölüm fragmanıda yayınlandı.Tahir, Nefes’e evlenme teklif ediyor. Tahir, Nefes’i istemeye gidiyor. Nefes heyecandan ne yapacağını bilemiyor. Nefes gelinlik giyiyor ve diyor ki “Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş.” Videodan bu anların izleyebilirsiniz. İrem Helvacıoğlu’nun gelinlik ile harika görünmesi de sosyal medyada bir hayli konuşulmakta…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler