Ana SayfaDizilerYasak Elma'dan İkinci Fragman Geldi!

İlgili Postlar

Yasak Elma’dan İkinci Fragman Geldi!

Yasak Elma 23. yeni bölüm 2. fragman yayında! ‘Alihan öldü mü şimdi’
Yasak Elma 23. yeni bölüm 2. fragman bugün FOX TV’de ekrana geldi. Yeni fragmanda; Alihan’ın kaybolduğu haberi tüm aileye yayılıyor. Zeynep ise perişan halde. Alihan havada Hira ile boğuşuyor. Ve Alihan’ın öldüğü duyuluyor…İşte Yasak Elma 23. yeni bölüm fragmanları…

22. bölümde neler yaşanmıştı?

Ender Yıldız’a Halit’in yatakta fotoğrafını atıyor. Ender’i Halit’i beraber yakalayan Yıldız bayılıyor. Halit, Yıldız’ı hastaneye götürüyor. Yıldız, iğrenç ve değersiz hissettiğini söylüyor. Doktor Yıldız’ın hamile olduğunu söylüyor. Halit’in yüzü gülmeye başlıyor ama Yıldız soğuk davranıyor. Ender panik içinde. Halit’i telefonla arıyor ama ulaşamıyor. Eve geldiklerinde Zehra Yıldız’a iğneleyici sözler söylüyor. Yıldız odasına çıkıp valizini topluyor. Halit, Yıldız’ın gitmesine izin vermiyor. Yıldız aldatıldığını bile bile o evde durmayacağını söylüyor. Yıldız hatalarını kabul ediyor ve çocuğu aldırmak istediğini söylüyor. Halit, buna izin vermeyeceğini belirtiyor.

“Ben bitti demeden bitmez!”

Yıldız hastaneye gitmeden 2 gün önce mücevherlerinin sahtelerini yaptırıyor. Orjinallerini de satıyor. Yıldız kuyumcudan hastaneye gidiyor. Doktorun yardımcısına para ile pazarlık teklif ediyor. Bayılma şikayeti ile buraya geleceğini ve yapılan kan testlerinde hamile görünmesini istiyor.

Yıldız, hamilelik yalanının keyfini sürüyor. Halit sabah erkenden doktordan randevu almasını söylüyor. Yıldız şaşırıyor ama toparlıyor. Halit çocuklara söylemek istiyor. Yıldız’ın yalanının büyümesinden hiç şikayetçi değil. Halit Yıldız’ın hamile olduğu haberini veriyor. Zehra ‘kahretsin tam bu evden gidiyordu’ diyor. Halit’in tüm çocukları bu habere büyük tepki veriyor. Halit kızlarını uyarıyor. Yıldız da Zehra’ya laf sokmaktan geri kalmıyor.

“Biz diye birşey yok”

Ender, Halit ile konuşmaya gidiyor. Yıldız’ın hamileliği devam ederken ondan boşanmayacağını söylüyor. Ender biz ne olacağız deyince Halit ‘biz diye bir şey yok’ diyor. Ender oğlunun psikolojisini bahane ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler