Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde oynayacak mı?

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde oynayacak mı?

Salı günleri Star TV’de yayınlanın Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde, arzu karakteri Tülin Özen’in dizide ölmesiyle, diziye yeni bir karakter için Meryem Uzerli’ ye teklif gittiği magazinde konuşuldu. Meryem Uzerli Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayacak mı? Dedikodulara birinci ağızdan cevap geldi!

Meryem Uzerli’nin 18 yaşındaki fotoğrafı görenleri şoke etti

Meryem Uzerli Ufak Tefek Cinayetler ‘de oynayacak mı?

Meryem Uzerli Star TV de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizinde Arzu karakterinin ölmesi ve Tülin Özen’in diziden ayrılması, yeni bir karakter için Meryem Uzerli’nin  diziye girmesi için teklif sunulması ile ilgili söylentiler tüm kulislerde konuşulmaya başladı. Bu yeni karakter için Meryem Uzerli’ye bir teklif sunulduğu konuşulduHatta Meryem Uzerli’ye Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yeni karakter için sunulan bütçe konusunda anlaşamadıkları haberleri konuşuldu.

Uzerli’nin bütçe konusunda anlaşamadıkları açıklaması!

Meryem Uzerli, medyada geçen haberleri yalanlar nitelikte açıklama yaptı! Şu anda hiç bir dizi teklifini kabul etmeyeceğini hiç bir dizi çekmeyeceğini söyledi.

İşte Meryem Uzerli’nin bu konuşmalara yanıtı;Meryem Uzerli, “Şu an ne bir dizi çekeceğim, ne bir sorun çıktı, ne de başka bir şey var. Benim filmlerim var, bilginiz olsun!” diyerek tüm medyada konuşulan dedikodulara son noktayı koydu.

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Uzerli’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisi teklifine yanıtı?

Meryem Uzerli Star TV de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizinde Arzu karakterinin ölmesi ve Tülin Özen’in diziden ayrılması, yeni bir karakter için Meryem Uzerli’nin  diziye girmesi için teklif sunulması ile ilgili söylentiler tüm kulislerde konuşulmaya başladı. Bu yeni karakter için Meryem Uzerli’ye bir teklif sunulduğu konuşuldu.Hatta Meryem Uzerli’ye Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yeni karakter için sunulan bütçe konusunda anlaşamadıkları haberleri konuşuldu.

Uzerli’nin bütçe konusunda anlaşamadıkları açıklaması!

Meryem Uzerli, medyada geçen haberleri yalanlar nitelikte açıklama yaptı! Şu anda hiç bir dizi teklifini kabul etmeyeceğini hiç bir dizi çekmeyeceğini söyledi.

İşte Meryem Uzerli’nin bu konuşmalara yanıtı;  Meryem Uzerli, “Şu an ne bir dizi çekeceğim, ne bir sorun çıktı, ne de başka bir şey var. Benim filmlerim var, bilginiz olsun!” diyerek tüm medyada konuşulan dedikodulara son noktayı koydu.

Meryem Uzerli dolgunun dozunu abarttı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler