Ana SayfaÜnlülerSema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı mı?

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı mı? Yeni Gelin dizisinde abla kardeşi canlandıran ünlü oyuncular Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum aşkı bitti mi? İki ünlü ismin aralarındaki yaş farkı nedeni ile eleştirilmesinin ardından ayrılık haberlerinin gündeme gelmesi dikkat çekti. Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı mı? Ayrılık iddialarının emelinde neler yatıyor? Detaylar haberimizde…

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz Cumartesi günü final yaparak ekranlara veda eden dizi Yeni Gelin’de rol alan ve abla kardeş rollerine hayat veren ünlü oyuncular Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum, geçtiğimiz ay aşk haberleri ile gündeme gelmişti. Dizide kardeş olan iki ünlü oyuncu Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’un gerçek hayatlarında aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı.

Sema Keçik kimdir?

Destekleyen de oldu, eleştiren de…

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkının ortaya çıkması ile birlikte dizinin izleyicileri ve ünlü oyuncuların hayranları ikiye bölünmüştü. Aralarında 25 yaş fark bulunun Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’un aşkını destekleyenler de olmuştu, eleştirenler de.

Halil İbrahim Kurum kimdir?

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı mı?

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum çiftinden kötü haber geldi. Ünlü oyuncuların ayrıldıkları duyuldu. Ayrılık haberi ile birlikte Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’un sosyal medya hesaplarında birlikte çekilmiş fotoğraflarını silmeleri dikkat çekti. Geçtiğimiz aydan bu yana çok konuşulan Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı. Büyük aşk bitti. Dizi setinde başlayan aşk, dizinin final yapması ile birlikte sona erdi.

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum çifti, çok konuşulan aşkını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler