Ana SayfaDedikoduSelin İmer 'Haç'a benzetilen dövmesi hakkında açıklama yaptı

İlgili Postlar

Selin İmer ‘Haç’a benzetilen dövmesi hakkında açıklama yaptı

Mustafa Ceceli ile evliliğinden sonra magazin gündeminin odağında olan Selin İmer, son günlerde sosyal medyada kolundaki dövmesinin haç işaretine benzetilmesi ile konuşuluyordu. İmer, sosyal medya hesabından bu benzetmeye yanıt verdi. Kolundaki dövmeyle ilgili sert bir yanıt veren Selin İmer, dövmesinde Kelime-i Tevhid yazdığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Mustafa Ceceli’nin dokuz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanmasının ardından beş gün sonra kendisiyle evleneceğini açıklaması ile bir anda magazin gündeminde merkez olan Selin İmer, 10 Temmuz’da evlendiği eşi Mustafa Ceceli ile evliliklerinin tadını çıkarıyor.

Selin İmer, son günlerde kolundaki dövme ile gündemde. İmer’in kolundaki artı işareti sosyal medyada haç işaretine benzetildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Selin İmer, “Allah ne eylerse güzel eyler… Bu dövmeyi 1 sene evvel yaptırdım, içerisinde Kelime-i Tevhid yazıyor.” dedi. İmer, dövmesinin haç işareti olmadığını, sadece artı işareti olduğunun altını çizdi.

İşte Selin İmer’in haç işaretine benzetilen dövmesi hakkında yaptığı açıklama…

“1983 yıldır var olan haç işaretini artı işaretiyle karıştırabilecek cahiliyette yaşamaya mahkum edildiğin için üzgün değilim, Allah ne eylerse güzel eyler…

İsimlerinizi zikretmeyeceğim, siz kendinizi biliyorsunuz. Fıtratınız insanları yalanlarla kışkırtmak… Gerçekliğinden eminmiş gibi yaptığın haberler de aynen bu dövmenin içeriği gibi zandan ve iftiradan ibaret… 1 sene evvel yaptırdığım içerisine Kelime-i Tevhid yazan bir dövmeyi, insanlara 10 sene önce yaptırdığım bir haçmış gibi lanse ederek ne kadar kasıtlı ve yalan “haber” yaptığınızı da gözler önüne serdiğiniz için size teşekkürü borç bilirim.”

Selin İmer, paylaşımını tıpkı eşi Mustafa Ceceli gibi yoruma kapalı olarak yaptı. İmer’in bu hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer, evliliklerinin ilk günlerinin tadını doyasıya çıkarıyor.

Selin İmer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler