Ana SayfaDedikoduAsena Atalay yeni aşkıyla görüntülendi

İlgili Postlar

Asena Atalay yeni aşkıyla görüntülendi

Caner Erkin ile boşanmasının ardından aşk hayatına ara veren Asena Atalay, yeni bir aşka yelken mi açıyor? Asena Atalay, arkadaşları ile birlikte Türkbükü’ndeki gece kulübünde iş adamı Alican Tatar ile yakınlaştı. Atalay’dan uzun zaman sonra yeni aşk sinyalleri gelmeye başladı. İşte detaylar…

Eski eşi ve oğlunun babası ünlü futbolcu Caner Erkin’den geçtiğimiz yıl Ocak ayında olaylı şekilde boşanan sunucu Asena Atalay, yeni bir aşka yelken açtı. Türkbükü’ndeki bir mekana arkadaşları ile birlikte giden Asena Atalay, mekanda iş adamı Alican Tatar ile samimi anlar yaşadı.

Mekan çıkışında çok mutlu görünen ve sürekli gülümseyen Asena Atalay, çıkışta iş adamı ile yan yana yürüdü. İkiliye arkadaşları eşlik etti.

Takvim’in haberine göre; Asena Atalay, mekanda iş adamı Alican Tatar’ın bardağından alkol içti. Birlikte samimi şekilde eğlenen Atalay ve Tatar’ın aşk yaşamaya başladıkları iddia ediliyor. Asena Atalay’ın boşandıktan uzun zaman sonra yeni bir aşka yelken açtığı ve çok mutlu olduğu dedikoduları ortalarda gezmeye başladı bile.

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler