Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'den olay yaratan Seren Serengil taklidi

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den olay yaratan Seren Serengil taklidi

Selin Ciğerci’den olay yaratan Seren Serengil taklidi. Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, sosyal medyada Seren Serengil’in taklidini yaptı. Neşeli anlara sahne olan videoyu paylaşın Ciğerci, olay yarattı. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci’den kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Selin Ciğerci’den Seren Serengil taklidi

Sosyal medya hesabından yaptığı birbirinden güzel paylaşımlar ile tam bir sosyal medya fenomeni haline gelen, şimdilerde hikaye paylaşımları ile dizi havasında takip edilen ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, şimdi de Seren Serengil taklidi ile gündeme geldi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci’nin de dikkatini çekti

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerden biri olan Seren Serengil, şu sıralar eşi Yaşar İpek ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Tatillerinin hemen hemen her anını sosyal medyada paylaşan Serengil, Selin Ciğerci’nin de dikkatini çekti.

Seren Serengil kimdir?

Selin Ciğerci, birbirinden tatlı iki köpeği ile birlikte iş seyahati sırasında aracında yaptığı video kaydında Seren Serengil’in taklidini yaptı.

İşte Selin Ciğerci’nin Seren Serengil taklidi

https://www.instagram.com/p/BloDFqyBgWJ/?taken-by=selincigerci

Ciğerci’ye ne tepki vereceği merak edilen Seren Serengil, Selin Ciğerci’nin taklidini yapmasına hikayesinden yaptığı teşekkür paylaşımı ile yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, son dönemlerde Beş Karat isimli şarkısı ile gündemden düşmemişti. Şimdilerde, yoğun bir konser maratonu ile şehir şehir geziyor, hayranları ile bir araya geliyor. Selin Ciğerci’ye ilginin son derece yoğun olması ile, konser maratonu da yoğunlaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler