Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBurcu Biricik'in iç çamaşırlı sahneleri yürek hoplattı

İlgili Postlar

Burcu Biricik’in iç çamaşırlı sahneleri yürek hoplattı

Burcu Biricik’in iç çamaşırlı sahneleri yürek hoplattı. Ünlü oyuncu Burcu Biricik, başrollerini Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum ile paylaştığı “Her Şey Seninle Güzel” filminin tanıtımında dikkat çekti. Biricik’in iç çamaşırlı görüntüleri yürek hoplattı. Detaylar haberimizde…

Burcu Biricik yeni imajı ile şaşırttı

Burcu Biricik iç çamaşırlı

Güzel oyuncu Burcu Biricik’in Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum ile birlikte başrollerini paylaştığı, LuckyRe / Şebnem Aşkın yapımcılığında vizyona girmeye hazırlanan “Her Şey Seninle Güzel” filminin tanıtımı yapıldı. 16 Kasım günü vizyona girmesi planlanan filmin ilk tanıtımı, izlenme rekorları kırdı.

Burcu Biricik kimdir?

Her Şey Seninle Güzel filminde, ünlü oyuncu Burcu Biricik’in iç çamaşırlı olduğu sahneler yoğun ilgi görürken, meraklar da arttı.

İşte Burcu Biricik’in iç çamaşırlı sahneleri

Her Şey Seninle Güzel filminin dikkat çeken tek detayı Burcu Biricik değildi tabi ki. Filmde, aşkları yarım kalan iki karaktere hayat veren Burcu Biricik ve Mert Fırat’ın yanı sıra, Mert Fırat’ın nişanlısı olarak yer alan Hazar Ergüçlü de dikkat çekti. Mert Fırat ve Hazar Ergüçlü’nün öpüşme sahnesi merak uyandırdı.

İşte Her Şey Seninle Güzel filminin ilk tanıtımı

Başrollerinde Burcu Biricik, Mert Fırat ve Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı Her Şey Seninle Güzel filmi, 16 Kasım günü vizyona girecek. Sinema severler, Her Şey Seninle Güzel filmini merakla ve sabırsızlıkla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler