Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

2 yıl önce evlenen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrılık iddialarını doğruladı! İkili Beykoz adliyesinde tek celsede boşandılar. Adliye çıkışı mutsuzluğu gözlerden kaçmayan Selin Ciğerci ihanet iddialarını yalanlayarak “böyle bir şey yok” dedi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

 

Uzun süren birliktelikten sonra evlenmişlerdi!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra uzun süren birliktelikten sonra görkemli bir düğün ile dünya evine girmişlerdi. 2019’da evlenen ünlü çift bugün tek celsede Beykoz Adliyesi’nde boşandılar.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

Beykoz Adliyesi’nde boşanan ikili adliyeden birlikte çıktılar. Bununla birlikte Selin Ciğerci basın mensuplarının sorularını geri çevirmeyip, yöneltilen soruları cevapladı. Selin Ciğerci aldatma iddialarını yalanlayarak “böyle bir şey yok” dedi ve “Herkes için hayırlısı olsun” cümlelerini kurarak adliyeden ayrıldı. Gökhan Çıra ise hiçbir şey demeden aracına bindi. Ayrı gelen ikili daha sonra birbirlerine bir şey demeden adliyeden uzaklaşmayı tercih ettiler.

Mal paylaşımı nasıl yapıldı?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandılar!

İkili boşanma öncesi mal paylaşımı da yaptılar. Birlikte bir kozmetik firması kuran ikili ortak olarak çalışmaya devam edecekler. Bununla birlikte ikili Bodrum’daki iki evi bölüşecekler. İkilinin 11 milyon değerinde lüks aracı ise ortak mal olarak kalacak.

Ortak basın açıklamasıyla durumu duyurdular!

Sosyal medya hesaplarından ortak duyuru yapan ikili “Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.” ifadeleriyle boşandıklarını sevenlerine aktardılar.

 

Selin Ciğerci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler