Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci ve Gökhan Çıra Bir Kez Daha Ayrılığın Eşiğinde...

İlgili Postlar

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Bir Kez Daha Ayrılığın Eşiğinde…

Geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra bir kez daha ayrılığın eşiğinde. İşte detaylar;

İkinci Kez Evlenme Teklifi Etti

Şubat ayında  28. yaşını kutlayan Gökhan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Selin Ciğerci’ye sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifi etmişti.

“Evet” cevabını alan Çıra, o anları da Instagram hesabından paylaşıp altına bu notu düşmüştü: “Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız. Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar ‘Evet’ dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim. Allah hepinizden razı olsun herkes kendini biliyor tek tek yazamadım buradan görürsünüz diye hep hayatımızda kalın.”

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra İkici Kez Evlendi

2021’de boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez Nikah masasına oturdu. Çiftin nikahı avukatlarının ofisinde kıyıldı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Bir Kez Daha Ayrılığın Eşiğinde…

Kurban Bayramı tatilinde süpriz bir gelişme yaşandı. Ciğerci ve Çıra, Instagram’dan takipleşmeyi bıraktı. Çift, birlikte çekilmiş fotoğraflarını da kaldırdı.

Ayrı ayrı tatil yaptıkları iddia edilen Ciğerci ve Çıra’nın bir kez daha ayrılık kararı aldığı öne sürüldü. Çiftten iddialara henüz bir yanıt gelmedi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra sık sık ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar çiftin bunu gündeme gelmek için kullandıklarını öne sürdü.

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler