Ana SayfaDedikoduEce Erken: Korkunç Bir Boşluk Var İçimde

İlgili Postlar

Ece Erken: Korkunç Bir Boşluk Var İçimde

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, Mahmutyazıcıoğlu’nun doğum gününde duygusal bir mesaj yayınladı. Ece Erken “Korkunç bir boşluk var içimde” notunu düştü.

“En Büyük Sebebim Senin”

Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen Ece Erken, geçtiğimiz aylarda oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yapmıştı. Instagram sayfasından Eymen’in fotoğraflarını peş peşe yayınlayan Erken, şu mesajı yazmıştı:

Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et… Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum… Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğum günün, iyi ki doğdun, iyi ki… Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015…

Ünlü ismin binlerce beğeni alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce “doğum günü kutlu olsun” yorumları yağmıştı.

Ekranlara Dönüyor

Erken, önceki haftalarda bir takipçisinin “Ekranlara dönmeni dört gözle bekliyorum. Ne zaman göreceğiz seni ekranlarda?” sorusuna yanıt vermiş, ekranlara döneceği müjdesini; “Magazin programı değil. Görüşmeler var, az kaldı” sözleriyle duyurmuştu.

Doğum Gününü Kutladı

Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Erken, Mahmutyazıcıoğlu’nun doğum gününü yürek burkan bir mesajla kutladı. Kısa bir süre önce reddi miras yaptığını açıklayan ve ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını da sosyal medyadan silen Ece Erken, daha önce eşiyle çekilen fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı.

Ece Erken: Korkunç Bir Boşluk Var İçimde

Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü sunucu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Bugün 13 Temmuz… Canım eşimin doğum günü. Hayat ne kadar devam ediyor gibi görünse de korkunç bir boşluk var içimde ve hiçbir zaman geçmeyecek bir boşluk… Çok özlüyorum… Birlikte yaptığım şeylerde artık tek başımayım, aslında ölüm geride kalanlar için… Keşke son kez sarılabilseydim… O kadar çok keşkem var ki ne söylesem hep eksik… Hasretle, özlemle anıyorum Şafak’ımı… İyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi adam gibi adamı tanımışım. Beni eksik bırakıp gittin Şafak’ım, elbet kavuşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler