Ana SayfaDedikoduSeda Sayan ve Çağlar Ökten'den Dudak Dudağa Paylaşım

İlgili Postlar

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’den Dudak Dudağa Paylaşım

24 Nisan’da müzisyen Çağlar Ökten ile Beşiktaş’ta lüks bir otelde nikah masasına oturan Seda Sayan, düğünlerinden hemen sonra balayı için Paris’e gitti. Paris dönüşü Türkiye’ye dönen çift şimdilerde ise Hollanda’da bayram tatili yapıyor. Seda Sayan, Hollanda tatilinden eşi Çağlar Ökten ile romantik pozlarını paylaştı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’den dudak dudağa paylaşım.

Kocasıyla Estetik Yaptırdı

Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Eşi Çağlar Ökten’in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletmişti. Seda Sayan’ın paylaşımına binlerce yorum yağmıştı.

Seda Sayan’dan Aşk Dolu Kutlama

Mutluluk pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, 35 yaşına basan eşi Çağlar Ökten’in yeni yaşını kutlamıştı. Peş peşe fotoğraflar yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine; “İyi ki doğmuşsun iyi ki. Ömrüme hoş geldin sevgilim” notunu düşmüştü.

Instagram’ın hikayeler bölümünden bir paylaşım yapan Sayan, eşi Ökten’in ‘İyi ki doğmuşsun gülüşünü sevdiğim. Ömrüme hoş geldin’ notunu düştüğü fotoğrafını nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaşmıştı.

Ökten’in Ailesiyle Buluştu

Sayan, geçtiğimiz haftalarda da düğünlerine katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle buluşmuştu. Mersin’e giden Sayan, Çağlar Ökten’in oğlu Artur’la da tanıştı. Sayan, ziyaretten çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Seda Sayan, kayınvalidesi Hicran Ökten ile fotoğrafını da ‘Canım Hico’m’ notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’den Dudak Dudağa Paylaşım

Son olarak Hollanda tatiline çıkan çiçeği burnunda çiftten gelen paylaşım sosyal medyayı salladı. Seda Sayan’ın, ‘Sevgilimmm’ notuyla paylaştığı dudak dudağa poz, yorum yağmuruna tutuldu.

Seda Sayan kimdir?

Çağlar Ökten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler