Ana SayfaDedikoduRıza Kocaoğlu ve Selin Işık Tatile Çıktı

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık Tatile Çıktı

İlgiyle izlenen ‘Çukur’ dizisindeki ‘Aliço’ karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatile çıktı. İkili, geçtiğimiz gün tatile çıktıkları Çeşme’de görüntülendi. Kocaoğlu, kendisiyle aynı plajda eğlenen eski sevgilisi Hazal Subaşı ile pişti oldu.

Objektiflere Yakalandılar

TV8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’nın haberine göre; arkadaş grubuyla eğlenen ikili, birbirini öpücüklere boğmuştu. Etraftakilere aldırış etmeyen Kocaoğlu’nun, Alptekin’e sık sık sarılmıştı. Hatta oyuncunun samimiyetinden rahatsız olan Alptekin’in, bir ara Kocaoğlu’nu elinden ittiği ileri sürülmüştü. İkilinin yanında olan oyuncu Kadir Çermik ise basın mensuplarını görünce arkadaşlarını uyarmıştı.

“Arkadaşım Olur”

Arkadaşlarının ardından mekandan çıkan Kocaoğlu, ilişki soruları karşısında espri yaparak konuyu kapatmaya çalışmış, muhabirlerin “Sizi sarmaş dolaş görüntüledik” demesi üzerine “Görüntüleyin” demekle yetinmişti. Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapan ünlü oyuncu, yönetmen Burcu Alptekin ile aşk iddialarına, “Öyle bir şey yok. Aşk yok zaten hayatımda, kendiniz yazıp çizdiniz. Kendisi benim arkadaşım olur” demişti.

Başbaşa Yemek Yediler

Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Rıza Kocaoğlu’nun, geçtiğimiz Nisan ayında yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. 43 yaşındaki oyuncu, yeni sevgilisi Selin Işık’la (35) Cihangir’de bir mekanda baş başa yemek yemişti.

Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık Tatile Çıktı

Rıza Kocaoğlu, tüm bunların ardından sevgilisi Selin Işık ile birlikte Çeşme’de tatile başladı. Önceki gün Aya Yorgi’de bir plajda kameralara yansıyan Kocaoğlu ile Işık, birlikte denize girdi.

‘Çukur’ dizisindeki fit halinden eser kalmayan oyuncu, aldığı kilolar ile dikkat çekti.

Eski Sevgilisiyle Pişti Oldu

Kocaoğlu, sevgilisi Işık ile birlikte deniz ve güneşin tadını çıkarırken; eski sevgilisi Hazal Subaşı da yakın arkadaşı Gizem Karaca ile aynı mekanda eğlendi.

Birbirlerinden ayrı köşelerde vakit geçiren Subaşı ve Kocaoğlu, daha sonra localarına gittiler.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler